Det frække28. maj 2016

Kvinde: Sådan får du noget ud af lørdagens fodboldfinale

Her er en fempunktsguide til kvinden, der bare hader fodbold og alt det, der følger med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fodboldkvinde.jpg
 Foto: All Over

Bevares. En del kvinder er præcis lige så fodboldglade som mænd. Men lad os nu bare være ærlige og sige, at det trods alt er et mindretal.

Er du en af de kvinder, for hvem en dommer hører til i en retssal, og en dødbold hænger i en pose under penis, så læs med her. For sådan kan du få fuldt udbytte af kæresten eller mandens hysteriske fodboldkiggeri lørdag aften, når Real Madrid (det er det der hold med ham Ronaldo med mavemusklerne) og bysbørnene Atletico Madrid mødes på San Siro i Milano.

1. Du har længe haft lyst til at købe den der kolonihave på Amager. Giv ham salgskontrakten i den ene hånd og en kuglepen i den anden og bed om en underskrift midt under en straffesparkskonkurrencen. Risikoen for, at han opdager, hvad han har skrevet under på, før det er for sent, er forsvindende lille.

2. Hvis du har en elsker eller længe har drømt om at få en, er dette det helt rette tidspunkt at udleve de forbudte planer. Det er her, du mødes med ham. Han vil ikke opdage, at du er taget af sted endsige har ham på besøg i det ægteskabelige soveværelse. Eller du kan forstyrre din mand med denne.

3. Du kan lige så godt lade være med at have forventninger til ham denne dag. Fodboldfeberen er at sammenligne med momentan sindssyge. Den gør ham i praksis endnu mere ukampdygtig end den såkaldte mandeinfluenza. Den snotnæsede sygdom der hver vinter er tæt på at sende ham i graven med rysteture og testementeskrivning. Giv slip og sørg for at han kommer til at betale tifold i dagene efter. Det samme gælder under EM.

4. Udnyt hans mentale fravær til at få gjort alle de ting ved hjemme, du længe har haft lyst til. Det er nu, du ubemærket kan smide hans jammerligt grimme pokaler fra DBU’s kredsmesterskab i fodbold i slutningen af 80’erne eller måske skille dig af med hans slidte søndagsjoggingbukser og det sølvbelagte bæger han vandt på Bakken Blå Mandag. Den lige så grimme lænestol slipper du ikke af med. Den sidder han jo i.

5. Om han har lyst til sex afhænger langt hen af vejen af, hvordan det går med det hold, han har størst sympati med. Hvis alt går vel, rider han få en hormonbølge efter kampen og vil hellere end gerne smide dig rundt. Spørgsmålet er så, om du har været tilfreds med forspillet, der bestod af, at han sad klistret til skærmen i to timer med en bajer i den ene hånd og fjernbetjeningen i den anden. Taber hans hold, vil han muligvis gå efter medlidenhedssex, men hvilken kvinde har nogensinde fået noget ud af det?

VIs ham i stedet, hvem der bestemmer.

Sponsoreret indhold