Kira Eggers er tilbage: Nu viser hun frække fotos på OnlyFans

Kira Eggers lægger nye og gamle nøgenfotos på sin onlyfans-konto. Dette er dog fra hendes instagram - hvor hun selvfølgelig ikke er nøgen.

Kira Eggers lægger nye og gamle nøgenfotos på sin onlyfans-konto. Dette er dog fra hendes instagram - hvor hun selvfølgelig ikke er nøgen.

FOTO: Instagram.com/kiraeggersfitness/

For nylig afslørede Danmarks største pornomodel nogensinde, Katja K, at hun gør frækt comeback på platformen onlyfans.com.

Sommeren er her - husk kondomer!

Nu laver landets mest kendte nøgenmodel gennem tiderne samme kunststykke: For tre uger siden oprettede Kira Eggers en creator-profil på abonnementstjenesten onlyfans.com.

Her lægger hun dagligt nye og gamle fotos op. 

Kunder

Og kunderne strømmer allerede til, selvom hun næsten ikke har lavet reklame. 100 betalende abonnenter fra både Danmark og udlandet om ugen, fortæller Eggers til SE og HØR.

Faktisk er hun tilbage by popular demand, som hun siger:

- Mine fans blev ved med at efterspørge en ny kalender - den fra 1999 solgte mere end 25.000 eksemplarer. Jeg gik i gang med at undersøge det, men ingen vil udgive den - altså med nye billeder. Enten fordi der ikke er et marked eller fordi man er bange for snerpede typer, der klager over det mindste, siger Eggers.

Her er det bedste sælgende sexlegetøj til mænd

- Der er jo et hul i markedet. Nøgenhed er blevet noget, som man forbinder med noget negativt. Men det ændrer jo ikke på, der er et behov. Jeg er nok Danmarks mest kendte nøgenmodel, og den plads er der ikke rigtig nogen, der har taget efterfølgende, fordi tiderne har ændret sig. Men mænd er mænd, lyder fra Kira Eggers, der debuterede som Side 9-pige, da hun var 15.

Viser sig frem

Nu er hun 46, men stadig glad for at vise sig frem:

- Jeg er halvnøgen halvdelen af tiden på min instagram, mest fordi jeg bare godt kan lide det. Det er jeg også, når jeg vader rundt i mit hjem. Min eks råbte tit efter mig, ‘tag nu for helvede noget tøj på, når du går rundt ude i stuen.’ 

- Jeg er ret tilfreds i min egen krop og kan virkelig ikke se problemet i bar hud. Jeg er en lille fræk mus, og det står jeg ved. 

Kira var fornylig på Mallorca:

12.000 fotos

Kira fortæller, at hun har mere end 12.000 billeder, som hun har rettighederne til:

- Jeg lavede dem som bytteaftaler med fotografer til min betalingsside fra 2001-2005. Så jeg tænkte, hvis ingen gider at udgive den kalender, så kan jeg selv tjene penge på mit allerede lavede indhold af billeder og videoer. Der er også minder fra min tid fra Penthouse og Hustler. Jeg har også masser af behind the scenes-materiale. Det samler støv. Det er dumt, og OnlyFans er genialt i den forbindelse.

Ville du ikke væk fra det der nøgenmodel-image, da du begyndte som kostvejleder og coach?

- Well, det er jo ikke nye professionelle fotos, jeg får taget. De nye er mere hverdagsagtige. Det spænder ikke ben for mit andet arbejde, fordi jeg hygger mig med onlyfans, og jeg tager det ikke som et karrierespring, mere som en hobby. Og som coach ved jeg, at man skal være tro mod sig selv, og det føler jeg, at jeg er.

- Jeg har talt med adskillige, som beskæftiger sig med branding. De forstår  udmærket min motivation for at lægge det online. Man skulle da være en sur gammel slædehund, hvis ikke man kan se en god fidus i det her. Det kommer alle til gavn. Også SKAT.

Kira Eggers karriere

Kira Eggers blev verdenskendt i Danmark, da hun var en af de bærende modeller i doku-soapen Stripperkongens piger, der satte nye standarder for reality-tv i 90’erne.

Sideløbende har hun også haft en flot karriere i udlandet som nøgenmodel i blandt andet Hustler og Penthouse. I alt har hun foldet sig ud 500-600 i mandeblade verden over.

I dag har hun et plantebaseret cateringfirma, La Chica Mala (den frække pige), og er coach indenfor fitness og kostvejledning.

Prøv Lucy - et onanirør, der aldrig siger nej
 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close