Det frække5. marts 2019

Kendt instagrammer - så ofte har vi sex

Instagrammeren Denperfektemor har i den seneste uge forsøgt at bryde tabuer om, hvor ofte danske par har sex, og hvor lidt vi egentligt taler om det. Hun har delt lidt af sit privatliv med omverdenen, hvilket har skabt en positivt debat, mener hun selv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie1.jpg
 Foto: L'amourbox.dk

Vi har alle sammen sex, men det er ikke alle, der har lige nemt ved at snakke om sex. Derfor besluttede Cecilie sig for at starte debatten, da hun prøvede L’AMOURBOX – en romantisk boks med bl.a. Erotisk legetøj og lingeri.

- Jeg følte det var en god mulighed for at tage debatten op. Det er noget af det mest naturlige i verden, og alligevel kan det være så flovt og pinligt. Jeg tror, at de fleste kan nikke genkendende til det at blive helt "lettet", når man hører, at ens bedste veninde eller ven har mindre sex end en selv. Ofte er det nemlig mest pinligt at snakke om, hvis man ikke har sex, siger Cecilie, der er bedst kendt som instagrammeren Denperfektemor.

De fleste har sex hver 14. dag

Efter de mange reaktioner lavede Cecilie en spørgerunde for at blive klogere på, hvor ofte vi egentlig har sex, og her var konklusionen, at gennemsnittet er hver 14. dag, men at der også er par, som har sex hver dag.

- Da jeg lavede en spørgerunde på Instagram, var gennemsnitssvaret at der blev dyrket sex hver 14. dag. Det overraskede mig i og for sig ikke, men ydersvarene overraskede mig.

- Der er virkelig nogen seje par derude, som stadig har sex flere gange om dagen, efter de har fået børn og friske par, som bruger en masse forskelligt sexlegetøj til at få gang i lagnerne. Det, som overraskede mig mest, var dog, at der kom flere svar fra kvinder, som fortalte, at de bliver direkte presset til at have sex af deres partner, fortæller Cecilie.

Masser muligheder for at spice sexlivet op

Selv mener Cecilie at der er masser af muligheder, for at finde lidt ekstra spænding, men at det også kan kræve en indsats, da det ikke altid kommer af sig selv.

- Det er et utrolig interessant emne, hvordan man får mere spænding og sex i hverdagen. En ting er dog sikkert: At få lyst kræver en indsats. Det kræver, at man sætter tid af til romantik og indser, at det kræver arbejde at få lysten tilbage. Lysten skal vækkes til live igen, og det kan eksempelvis gøres med en børnefri aften og en flaske vin, en ordentlig omgang massage eller at ligge rigtig tæt til en film efter ungerne er lagt. Erotisk legetøj og andre romantiske tiltag er også en oplagt mulighed for at spice hverdagen op, lyder det fra instagrammeren.

Romantisk boks fra Løvens Hule

Idemanden bag den romantiske boks med bl.a. erotisk legetøj, L’AMOURBOX, Kristoffer Hjerrild, som for nyligt var i Løvens Hule, oplevede meget af det samme som Cecilie. Han syntes, det var ærgerligt, at det hele var så hemmeligt, da vi alle er nysgerrige efter lidt ekstra spænding i soveværelset, og derfor forsøgte han at sætte skub i samtalen om sex på sociale medier.

- Da vi gik i gang med L’AMOURBOX (sponsoreret link), valgte vi bevidst, at vores vision om mere spænding i hverdagen, skulle være gennem sociale medier, på trods af, at det var lidt det modsatte af, hvad alle andre gør.

- Vi følte, at det var den helt rigtige måde at gøre det på. Selvom vi har rykket os som samfund og er mere åbne, var der stadig lidt af et tomrum på de sociale medier, og vi er super glade for, at instagrammere som Cecilie og de mange andre, der er med til at sætte ekstra fokus på det, så vi kan få et bedre sexliv med eller uden en boks, siger Kristoffer Hjerrild.

Sponsoreret indhold