Det frække8. maj 2024

Jysk par åbner tabufrit sexunivers

Zandora.net er en sexpositiv platform, hvor du kan se den bedste dildopris, få alt at vide om diverse kinks samt finde et sted at udfolde lige din seksualitet
Thomas og Maj vil nedbryde tabuer.
Thomas og Maj vil nedbryde tabuer.
 Foto: zandora.net

Hvor går du hen, hvis du vil finde ud af, hvor der er et BDSM-foredrag eller et swingerevent i din hjemby

Hvor finder du den billigste vibrator, og hvor får du tilfredsstillet din nysgerrighed om sprøjteorgasmer og sexstillinger, kinks eller din egen seksualitet?

Well, hvis det står til Maj og Thomas fra Aalborg, skriver du zandora.net i din browser. Et sexpositivt univers, hvor tabuer udfordres og alle seksualiteter mødes.

Thomas er hverken den typiske IT-ingeniør og iværksætter, som er på jagt efter næste million-projekt, eller den typiske sexnørd, der er på jagt efter kinky legekammerater.

Han er data-ingeniør og også psykoterapeut med stor interesse i kommunikation, relationer og sex. Hustruen Maj er virksomhedskonsulent, psykoterapeut og snart sexolog. De har kastet opsparingen ind i Zandora.net, som de har internationale drømme omkring.

- Jeg solgte mit firma i september og har siden arbejdet for fuld kraft på konceptet. Vi har store ambitioner, fordi jeg føler, der mangler noget i markedet. Der er masser af sex alle steder, men ingen steder, der samler lødig og vigtig information, hvor der er plads til alle uden censur.

Tabu

Thomas mener, at selvom der er meget mere fokus på seksualitet, fx åbne forhold og swingerklubber, er der stadig tabuer forbundet med de her ting:

- Tabuer vil jeg gerne være med til at nedbryde med Zandora. Og det gøres bedst med information og kommunikation. Jeg kan endda mærke det på egen krop. Siden jeg og Maj gik i gang, er vi begyndt at have sex anderledes. Og bedre. Fordi vi taler mere frit sex, om lyster, om sårbarhed, om samliv, siger Thomas, der har arbejdet med software og iværksætteri i over 25 år.

Træn dig til bedre orgasmer med bækkenbundskugler

Men det er bare den ene side af Thomas. Han er også interesseret i mennesker og udvikling. For tolv år siden tog han en psykoterapeutuddannelse, hvor han mødte sin fremtidige kone Maj. Han blev også buddhist. Nu er han så i spidsen for et Zandora-team på otte mænd og kvinder samt en gruppe frivillige, der hjælper med projektet.

Bredt

Zandora Wiki med over 500 dybdegående artikler, Zandora Connect, hvor manr møde ligesindede. Zandora Steder, hvor man kan finde events, Zandora Market, en prissammenlingsportal for sexlegetøj - er Thomas Kjær ikke bange for, at det favner for bredt?

- Ja, det er ambitiøst, og udfordringen for os er da også at begrænse os. Men vi må jo på, hvordan det bliver brugt og modtaget og således rette til fremadrettet. Vi har også drømme om at gå internationalt, i første omgang Sverige, Norge og Ungarn, hvor vi har forbindelser, forklarer iværksætteren, som oplyser, at man på sigt skal betale 39 kroner om måneden som bruger af zandora.

Som IT-mand har Thomas fingeren på AI-pulsen, selv om kunstig intelligens ofte er stærkt begrænset, når det handler om seksualitet:

- De store chatmoduler som ChatGPT tillader ikke sex, så vi har købt en anden, der har hjulpet med at skrive vores mere end 500 artikler. Vi har udviklet en opskrift, der begynder med, at vi laver research, dels på nettet og dels ved at tale med folk, der ved noget om emnet. Derefter laver vi en grov råtekst, som vi lader en AI bearbejde. Denne tekst bliver der lavet review på af personer med kendskabet til emnet, forklarer Kjær, som også brugte en navnegenerator til at finde på Zandora.

Sexet lingeri glæde rbåde ham og hende

- I to dage sad jeg og trykkede refresh, indtil ordet Zandora dukkede op. Det lever op til flere af vores kriterier: Det skal kunne gå internationalt, det har vist pang, og at det har .net eller .com i enden. Ordet betyder ikke noget i sig selv, så nu er det op til at få det til at give mening og fylde for brugerne.

Kjær håber at tiltrække både kinksters og nysgerrige Hr og Fru Danmark, som måske famler lidt rundt i tidens mange seksualiteter på den ene side og tabuer på den anden side.

- Vi vil være et sted, hvor folk kan få viden, dele erfaringer, udvide deres horisont og få stillet deres nysgerrighed, et sted uden fordomme og tabuer og med højt til loftet, siger Thomas Kjær.

Læs mere på zandora.net

Sådan skal Zandora bruges

Thomas Kjær forestiller sig flere typer brugerrejser på Zandora:

- Det kan være et par hvor den ene part har svært ved at komme. På Zandora Wiki er der artikler om bl.a. orgasme og onani. Der kan stilles spørgsmål og hentes viden i grupperne på Zandora Connect, hvor andre brugere kan dele deres erfaringer. På Zandora Market kan man finde sexlegetøj der kan bruges og hjælpe.

Det kan også være bruger, der er usikker på sin seksualitet og søger viden og støtte til at finde sin vej:

- Igennem artikler på Zandora Wiki og Zandora Unplugged interviews kan der hentes baggrundsviden og personfortællinger, inden Zandora Connect besøges for mere viden og dialog med ligesindede, som har gået vejen før og deler ud af sine erfaringer. Viden, kommunikation og støtte til at finde sin vej i et kompleks og tabubelagt felt.

Ifølge Kjær kan det også være en person eller et par, der gerne vil prøve noget nu. Fx at åbne deres parforhold lidt op og måske prøve en swingerklub. På Zandora Wiki kan de finde artikler om det at åbne sit parforhold, om det at gå i swingerklub. De kan hente noget baggrundsviden.

De kan så fortsætte på Zandora Connect og søge ind i grupper på det sociale netværk og stille spørgsmål og deltage i samtaler om emnet. Endelig kan de finde en oversigt over swingerklubber i Danmark samt deres events. Her kan de også se, hvornår klubberne holder intro aftner/rundvisning for nye. Efterfølgende kan de søge ind på Zandora Connect igen og søge opfølgende information eller dele deres reflektioner og tanker med andre bruger.

- Det kan også være det eventyrlystne par, der vil udleve endnu flere kinks, hvor de søger information og viden, så de kan tage det næste skridt på en sikker og oplyst måde. Alt fra doktorlege, bortførelseslege til torturlege og meget andet. Zandora Wiki har baggrundsviden og Zandora Connect har det sociale fællesskab, hvor emnet kan diskuteres og udforskes som en god forberedelse til udlevelsen af endnu en kink.

Zandora skal være er en brugerdrevet platform - hvordan vil det rent praktisk tage sig ud?

- Hvis ikke Zandora er en platform, der understøtter brugernes behov, får vi ingen brugere. Vi har lavet en grundfunktionalitet og derudfra kommer platformen til at udvikle sig ud fra brugernes ønsker. De store platforme, som findes i dag, giver ikke mange muligheder for, at brugerne kan komme med inputs, der også vil blive hørt.

- Snart lancere vi fx Zandora Map som er et interaktiv kort med alle stederne i Danmark (klubber, foreninger osv), som også er et kort, hvor brugerne selv kan oprette lokationer på kortet, hvor folk kan mødes. Det kan være steder til at have sex i det fri eller dogging-lokationer. Eller til at understøtte cruising. Samtidig kan brugerne oprette et møde på kortet, hvor de siger at ”Vi vil være på lokation A på fredag fra kl 16-18 og søger...'

Denne funktion er et forslag vi har fået fra en tidlig bruger som vi har valgt at implementere.

Sponsoreret indhold