Det frække28. januar 2016

8 usædvalige feticher: Hvor kinky er du?

Her er otte fascinerende sexfeticher, du måske eller måske ikke deler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fetich.jpg
 (Foto: All Over Press)

Lad os med det samme fastslå, at vi ikke skal gøre os til dommere over, hvad der er rigtigt og forkert. Den ene sexlyst kan være lige så god som den anden, så længe det ikke går ud over nogen, der ikke selv ønsker at deltage.

Men mens det ikke er noget sælsyn at møde folk, der tænder på lak og læder, frække kostumer, tårnhøje hæle og et smæk bagi, så har vi her fundet en række feticher frem, som du med en vis sandsynlighed ikke støder på hver dag.

Udlev din egen fetich. Få alt det bedste udstyr på Sinful.dk.

Hvad siger du for eksempel til:

OCULOLINCTUS
At tænde på at slikke eller få slikket sine øjenæbler. Den havde vi ikke hørt om før. Det kaldes også ’worming’.

DENDROFILI
Dendrofiler tænder på træer og buske. Ja, du læste rigtigt. Ser du en sådan i færd med at knalde en hul eg, så lad ham for guds skyld være.

Tænder du også på noget specielt? Find sexlegetøj til enhver lyst på Sinful.dk.

AUTOPLUSHOFILI
Hvis du ikke bare synes, vamsede dyr er frække. Men i særdeleshed udstoppede dyr, så er dette din vej i livet. Det er ikke unormalt, at disse folk også klæder sig ud som pelsdyr.

SACOFRICOSIS
Denne lyst tager lommebillard til et helt nyt plan. Og hvis du er sådan en, der holder af at lave et hul i din lomme, så du kan masturbere i offentligheden, ja så er dette en fetich for dig.

FORMICOFILI
Mange mennesker er bange for insekter. Mens andre faktisk tænder på, at de kravler rundt på dig. Spansk flue har fået en helt ny betydning.

Prøv noget nyt og spændende. Find inspiration hos Sinful.dk.

MEKANOFILI
Har du nogensinde haft lyst til at kneppe din bil? Altså ikke i din bil, men altså … din bil. Så er du mekanofil.

APTEMNOFILI
Nogle mennesker opnår en særlig ophidselse ved at have sex med en person med et eller flere amputerede lemmer. Når du er en person, der gerne selv vil amputeres, så hedder det apothemnofili.

EMETOFILI
Tømmermandssex får en helt ny betydning. For disse mennesker bliver ophidsede af at se andre kaste op eller at gøre det selv eller på deres partner. Nogle kalder det et ’romersk bad’, og man ser det stadig oftere på nettet.

Sponsoreret indhold