Det frække 12. april 2016

Hvilket sexlegetøj tænder du på?

Der findes utroligt meget sexlegetøj på markedet. For i dag er sexlegetøj meget mere end en dildo eller en vibrator. Men hvilket sexlegetøj tænder du på? Det vil vi gerne vide! Svarer du, deltager du i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kroner til sexshop.dk
Foto: Sexshop.dk

Der var engang hvor sexlegetøj bare var en dildo i et eller andet penislignende design – oftest udført i noget billigt og måske ligefrem sundhedsskadeligt PVC-plastik.

Men den tid er forbi. I dag er sexlegetøj en hel industri i sig selv med mærkevare-brands og det hele – ikke meget ulig modeindustrien. Samtidig er antallet af forskellige typer sexlegetøj på det nærmeste eksploderet, og der går næsten ikke en måned uden at der er nogen der forsøger at introducere noget nyt og hidtil uset – eller som bygger videre på en eksisterende type sexlegetøj.

Vi er nysgerrige!

Forleden fik det os til at spekulere på hvorvidt forbrugerne rent faktisk bruger de mange forskellige typer sexlegetøj i praksis. For selvfølgelig kan vi da nemt finde ud af hvad der sælger mest ved at spørge de forskellige sexshops herhjemme. Men bliver det også brugt? Og tilfredsstiller det dine behov?

Derfor synes vi at det var på tide med en lille forbrugerundersøgelse her på Det frække. Hvilke af de mest populære typer sexlegetøj på markedet tilfredsstiller dig mest?

Vi har udvalgt de 10 typer sexlegetøj, der sælger bedst i øjeblikket til både kvinder og mænd, som du kan vælge imellem.

Alt hvad du skal gøre er at klikke på linket herunder og besvare disse fire spørgsmål:

Region – Vælg den region hvor du bor

Køn – Er du mand eller kvinde?

Alder – Hvor gammel er du?

Hvilken type sexlegetøj tilfredsstiller dig bedst? – Her kan du kun vælge en type, nemlig den der giver dig størst tilfredsstillelse.

Sådan deltager du i konkurrencen

Vil du deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kroner til sexshop.dk, angiver du din mailadresse i Mailadresse-feltet. Det er ikke obligatorisk for at deltage i undersøgelsen, men nødvendigt hvis du vil komme i betragtning til at vinde gavekortet.

For at deltage i konkurrencen skal vi have registreret dit svar senest d. 22. april 2016 inden midnat.

Hvad vi finder ud af, deler vi naturligvis med dig her på Se og Hør’s Det frække-sektion.

Klik her for at besvare de fire spørgsmål!

Sponsoreret indhold