Det frække12. april 2016

Her er sitet der kan afsløre din partners utroskab

Mistænker du din partner for at bruge Tinder, så læs med her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tinder_utro.jpg
 Foto: Aller Media

De fleste har hørt om Tinder. Altså den der dating-app, der helt grundlæggende er baseret på, om man synes et billede af personen på skærmen er attraktivt eller ej.

Den bliver hver dag brugt af millioner af singler over hele verden og har ikke så få engangsknald og overførte kønssygdomme på samvittigheden.

Der er masser af legetøj til par på Sinful.dk

Men det er ikke kun singler, der bruger Tinder. Det er trods en vis risiko også en populær app blandt folk, der søger lidt ekstra sjov uden for den hjemlige dobbeltseng.

Det er dog blevet mere risikabelt takket være sitet Swipebuster, der formedelst cirka 35 kroner lader dig vide, om nogen, du kender, bruger Tinder.

Pep dit parforhold op med produkter fra Sexshop.dk

Du kan ikke blot finde deres navn, men også deres placering, profilbillede og biografi.

Swipebuster gør sig ikke skyldig i ulovligheder, da sitet anvender data fra programmets API, hvilket er offentligt. Heri ligger enhver brugers informationer, hvilket kan føre til mange ægteskabelige konflikter rundt omkring på kloden.

Selv siger den anonyme ejer af sitet til magasinet Vanity Fair, at han ikke har gjort det for at ødelægge forhold, men fordi han vil vise, at der ligger alt for meget tilgængelig information om folk, som de ikke selv er klar over.

Få bedre sex med sinful.dk

- Det er ikke kun folk, der deler for meget og lægger store mængder information ud om sig selv, men virksomheder gør heller ikke nok for at lade folk vide, hvad de gør.

Du finder gode tilbud på sexshop.dk

Sponsoreret indhold