Det frække15. november 2022 (opd. 16. november 2022)

Hun er den mest likede på OnlyFans

Bryce Adams fra USA tjener kassen på sine videoer, som hun laver med kæresten
På de åbne profiler er Adams ansigt skjult bag fx mobiler og briller, mens hun viser ALT for abonnenterne på Only Fans.
På de åbne profiler er Adams ansigt skjult bag fx mobiler og briller, mens hun viser ALT for abonnenterne på Only Fans.
 Foto: Instagram.com/fitbryceadams/

Man kan godt forledes til at tro, at en kvinde bare kan åbne en OnlyFans konto, og så er hendes rigdom og lykke gjort.

Gør december 24 gange sjovere med Sinfuls sexede julekalender

Det er knap så enkelt og ligetil i virkeligheden. Udover held, geografi og talent (læs: være super fotogen og lækker) kræver det også hårdt arbejde, vilje, skamløshed og den rette niche.

Alt det ser amerikaneren Bryce Adams ud til at magte, for hun er angiveligt den creator på OnlyFans, der har flest likes:

Den 29-årige blondine har høstet over 8,5 millioner likes på OnlyFans, der har vendt op og ned på sexindustrien specifikt og de sociale medier mere generelt.

Modellerne er selvstændige forretningskvinder, der skaber egen business og indhold, de behøver ofte ikke at være underlagt fx produktionsselskaber og instruktører.

Nysgerrighed

For gym rat Bryce Adams, der har samlet set har cirka 150.000 følgere på insta, tiktok og twitter, begyndte det hele med, at hun af nysgerrighed postede lidt frække fotos.

Reaktionen var meget positiv. Så Adams indså hurtigt, at der var penge at tjene ved at gå den vej sammen med kæresten Jay, som hun har dannet par med i 12 år.

- Første aften solgte jeg for 400 kroner billeder. Det vakte vores opmærksomhed.

- Så vi lavede lidt mere research og talte om, hvad vi tænkte og følte om ‘sexbranchen,’ fortæller Adams, som i forvejen drev en e-handelsforretning, der kedede parret lidt.

De regnede dog ikke med, at sexdelen skulle være meget mere end sjov og ballade.

- Men vi fik hurtigt medvind, der gav os blod på tanden. Sammen tænkte vi, at det her var noget, vi kunne mestre og komme helt til tops i.

Tør du prøve denne frække trussetrend?

Ægte liv

Bryce fortæller, at det man ser på hendes forskellige profiler, er hendes rigtige liv:

- Jeg deler min træning, katte, vores fitnesscenter, vores venner og hvad er ellers foregår i løbet af dagen, siger modellen, der altså også er lidt frækkere på OnlyFans, end hvad der normalt sker i et fitnesscenter.

- Her udforsker vi nye ideer og er lidt mere eventyrlystne. Stadig med udgangspunkt i, hvem vi er, hvad vi laver og så videre, tilbyder vi 'voksenvideoer' til vores abonnenter. Dog gør vi ikke noget ulovligt, eller noget der strider mod reglerne på OnlyFans. Udover det prøver jeg at være åben for det meste.

Legetøj til parret booster sexlivet

For nogle af de mange tjente penge købte parret for nyligt et hus. Det fejrede de med at lave en numseafstøbning i våd cement. Videoen af det generede 31 millioner visninger på tiktok:

Adams mener, at man får i både pose og sæk på parrets profiler, både det kontoregnede og det, som helst skal ses bag lukkede døre.

Der er de altid som minimum nøgne, ligesom Bryce ikke skjuler sit ansigt - og således handler det altså om, at de viser, hvem de er, forklarer Adams, som er stolt over at have den mest likede konto:

- Det er op til os at skabe indhold, som folk kan lide, og det er op til dem at bestemme, hvad de vil se og hvad de synes om.

- Vi havde slet ikke forventet at få den succes, men vi er helt sikkert stolte over det, lyder det fra modellen, der donerer store summer til velgørenhedsorganisationer.

Parret laver fx live streams af hendes træningssessions, hvor fans så donere rpenge til diverse organisationer:

- Jeg er stolt over, at vi på den måde har indsamlet cirka en halv million kroner. Vi har bygget dette fantastiske fællesskab, hvor jeg kan være i kontakt med mange fantastiske mennesker.

- Det viser bare at ved at være sig selv, at omfavne det man kan lide og at være ærlig og åben omkring det, det er, hvad alle leder efter.

- Det hele handler om ægte interaktioner, siger Bryce Adams.

Sponsoreret indhold