Her er sommerens absolut frækkeste festival

Foto: MEGA

Du kender sandsynligvis Roskilde Festival. Og Langelandsfestival. Måske har du endda hørt om SONAR og Glastonbury.

Men hvad med Swingfields Aurora? Det synes nemlig umiddelbart at være en af Europas absolut frækkeste festivaler.

Som navnet antyder er det en swingerfestival, hvor mere end 700 personer mødes for at dele deres altoverskyggende interesse, som er sex.

Hold din egen Twerking-festival derhjemme

Festivalen blev første gang afholdt i 2013, og den er bare vokset siden. Den blev i to år afholdt i engelske region Glouchestershire, men af frygt for både ’internettrolde’ og krænkelser af privatlivets fred fra udefrakommende, holder man stedet hemmeligt indtil 48 timer inden festivalstart.

Den varer tre dage og starter 4. juli. Prisen for et par er 170 GBP, hvilket svarer til godt 1.400 kroner. Men skal du bo i et særligt glamping-område (luksuscamping) nærmer prisen sig 3.500 kroner. Her får du så også store telte med rigtige senge, lækre møbler og stemningsbelysning.

Behøver vi nævne, at der også er et ’partytelt’, hvor op til 12 personer af gange kan sove sammen? Eller hvad man nu gør.

Alle grupper er velkomne – LBGT’ere inclusive. Dog er det vigtigt at understrege, at Swingfields ikke er en nudistfestival. Man kan således blive smidt ud, hvis man bare går rundt uden at tildække underdelen, eller hvis man afslører stedets beliggenhed til medierne.

Husk kondomer når du er på festival

Programmet bliver først afsløret ved ankomst, men arrangørerne lover, at det bliver et eklektisk miks af livemusik, erfarne dj’s og comedy.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close