Det frække8. november 2019

Her er festen du ville gøre alt for at komme med til

Verdens mest eksklusive sexklub har lige holdt Halloween-party. Hr du det, der skal til for at komme med næste gang?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maske2.jpg
 Foto: MEGA

19. oktober. Husk den dato. For det var den dag, du ikke fik lov til at komme med til den fest, du ellers ville give alt for at komme med til. I hvert fald hvis der i dine fantasier er dekadente lyster om den frækkeste sexfest med de smukkeste kvinder og mænd, som kan opdrives blandt dem, der har penge nok.

Udlev dine bondagefantasier her

Festen fandt sted i et hemmeligt palæ i Los Angeles, og gæsterne tilhører den mest eksklusive sexklub i verden. Snctm.

Og med eksklusivt menes der eksklusivt, for det er ikke let at blive optaget i klubben. Du skal nemlig gennem en omfattende optagelsesproces, hvor du skal oplyse fulde navn, fødselsdato og stilling. Og så skal du dele dine seksuelle fantasier med dem, der sørger for at dømme dig inde eller ude.

Det giver næsten sig selv, at der også forventes, at du ser bedre ud end gennemsnittet på de billeder, du vedlægger ansøgningen.

Her finder du det lækreste sexlegetøj til par

Men lad os så sige, at de er blevet godkendt og har betalt det årlige beløb på 10.000 dollar. Og at du derudover har smidt de op til 8.000 dollar for det enkelte arrangement, så åbner der sig en verden af seksuelle udskejelser, du kun kunne drømme om.

Tilstrækkeligt lækre kvinder kan dog optages uden beregning.

Til Halloweenfesten nytter det ikke noget at iføre sig et frækt kostume til nogle hundrede kroner. Her gælder det, at alt skal sidde lige i skabet. Vi taler kun det mest eksklusive lingeri og dyreste sæt.

Halloweenfesten havde ’A Clockwork Orange’-tema, hvilket Stanley Kubrick-entusiaster vil genkende som et retro-science fiction-agtigt univers med mange elementer fra slutningen af 1960’erne.

Til den britiske avis Daily Star udtaler en kilde om eventen:

  • - Palæet bliver oplyst i en blodrød glød og dækket med erotiske altere. Vores ’devotees’ er i alle rum i en endeløs cyklus af erotisk kunst. Det er en særlig miksolog ansat til at lave signaturcocktails, der gør os klar til aftenen, og vi har forberedt tre mytiske optrædender, som skal udforske filmens dystopiske kaos på Snctms egen måde.

  • - Og nu er det jo et Snctm-party. Så mange af vores kvindelige gæster foretrækker at iklæde sig minimalt lingeri.

Til disse fester ankommer foruden de rige også berømtheder som Hollywoodstjerner og ditto musikere.

Men der er et strengt kodeks om, at man ikke taler om, hvad man har lavet, og hvem der var med til festerne, ligesom der er regler om, at deltagerne har masker på undervejs. Nogle smider dem undervejs, mens andre har dem på hele aftenen.

Hvis det lykkes dig at komme igennem nåleøjet, skal du være opmærksom på, at det kræver nogen rejseaktivitet. Festerne finder således sted på slotte og palæer i Los Angeles, New York, Miami, Kiev og Moskva.

Se trailer fra klubbens aktiviteter her

null

Sponsoreret indhold