Her er den perfekte gave til Valentinsdag

Foto: Shutterstock

Hils på den splinternye We-Vibe Chorus (sponsoreret link), der er den perfekte valentinsgave til din udkårne. Her får I en revolutionerende parvibrator fra populære We Vibe (sponsoreret link), der indeholder en masse nye funktioner og teknologier, som du med garanti aldrig har set før.

We-Vibe Chorus har 10 fantastiske intensiteter, som kan betjenes på flere forskellige måder.

Prøv jer frem med Squeeze Control, hvor vibrationernes intensitet øges i takt med, at grebet bliver strammet omkring fjernbetjeningen. Eller lad jer forføre af de helt nye Touch Sense Modes, som gør det muligt for jer at styre vibrationerne med jeres bevægelser. Jo mere hedt, det bliver, destro mere stiger intensiteten!

Den nye parvibrator kommer desuden med den smarte AnkorLink-teknologi. Det betyder, at I får en forbedret bluetooth forbindelse, når I bruger den gratis We-Connect App til at kontrollere vibrationerne. Tidligere modeller har forbundet sig direkte til vibratoren, men med AnkorLink dannes forbindelsen i stedet via fjernbetjeningen og smartphone. Det betyder, at forbindelsen ikke bliver forringet af jeres kroppe, af vand eller vægge for den sags skyld.

Alt dette gør We-Vibe Chorus til den mest avancerede og intuitive parvibrator nogensinde.

I forbindelse med Valentinsdag får du desuden en gratis Womanizer Starlet Klitorisstimulator (sponsoreret link), hvis du køber den nye We-Vibe Chorus på Danmarks førende webshop inden for sexlegetøj, Sinful.dk (sponsoreret link).

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close