Fem frække ting du skal give hende på Valentinsdag

Har du styr på Valentinsdag? Den falder jo på onsdag 14. februar.

Foruden naturligvis at give hende blomster og byde hende på en lækker middag - enten hjemme eller på restaurant - så kan du vise, hvor dejlig, du synes, hun er ved at give hende en af disse fem fine og frække gaver, som vil få jeres Valentinsdag til at vare langt ind i foråret.

Her er ...

Fem frække ting du skal give hende på Valentinsdag

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator
Du kan jo ikke altid være hjemme, right? Så derfor går du ikke galt i byen med en lækker klitorisvibrator, som vil give hende stor fornøjelse i både sengen og badet. Og så er der jo ikke noget galt ved at tage den med i legen, når du faktisk er i huset. ;-)
Køb den her på udsalg til kun kr. 204,- (sponsoreret link)

Cotelli-stringtrusser med perlekæde

En kvinde har altid brug for flere trusser. Og denne søde stringtrusse er udstyret med en lille perlekæde foran, der pirrer klitoris, når hun har den på. Win-win.
Og så koster de kun kr. 89,- på tilbud hos Sinful (sponsoreret link)

Dona Massageolie med duft

Hvis du vil være dagens mand, så giver du hende en dejlig lang massage og lader hende nyde dine hænder i timevis. Med denne velduftende massageolie, bliver det ekstra dejligt for jer begge.

Dona Massageolie med Duft 125 ml - kun kr. 99,- hos Sinful (sponsoreret link)

Fifty Shades of Grey Bullitt-vibrator 'Wer aim to please'
Hvis hun ikke allerede var klar over det, så bør enhver kvinde have sådan en lille lækker og diskret sag med i håndtasken. Den er designet i samarbejde med forfatteren E.L. James, og den lille bullitt kan ramme plet, lige hvor du ønsker det. Den har en kraftig vibration, der er klar til at give hende masser af dejlige orgasmer. Også i badet, da den er vandtæt.

Den koster kun kr. 139,- hos Sinful.dk (sponsoreret link)

Fifty Shades of Grey Classic Vibrator

Hvis hun godt kan lide enkelthed og stilrent design er der også denne. Langt fra alle kvinder foretrækker nemlig, at en vibrator skal ligne noget af det, du har mellem benene. Denne sorte sag fra den officielle Fifty Shades-kollektion er derfor lige noget for kvinden, der holder af at pakke noget smukt ud. 'Charlie Tango' har fire forskellige vibrationsmønstre og tre vibrationshastigheder. Overfladen er fløjlsblød.

Køb den her hos Sinful til kun kr. 239,- (sponsoreret link)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close