Det frække14. december 2020

Her er den bedste sexstil for par

Måske er det jeres..?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacliwd0370_106363_1.jpg
 FOTO: MEGA

Hvilken sexstil har I som par?

Det kan være interessant at finde ud af, for den britiske sexterapeut Tracey Cox hævder nemlig, at man kan inddele par i kategorier baseret på sexstil - lidt på samme måde, som vi hver især har fremherskende personlighedstræk.

Sexet lingeri - julegaven der glæder jer begge

Cox påstår endvidere, at især en sexstil er den bedste. Er det mon jeres?

Før vi præsenterer de fem sexstilarter, er det vigtigt at minde om, at alle er en blanding - men at der er en, som alligevel dominerer.

Parret uden samhørighed

Begge går mere op i egne behov end partneres og forholdets. I bruger meget tid hver for sig, og jeres samvær er mere venlig end ømt. Sex er lidt som at have sex med et spøgelse, fordi I hver især fokuserer mindre på hinanden.

Boost sexlivet ved at tale sammen under sex og ikke forsvinde i hver sin fantasi. Brug masser af øjenkontakt.

Det overinvolverede par

Det modsatte af det ovennvænte. For parret smelter sammen. I deler ikk et liv, I lever hiandens liv. Sex føles næsten incestuøst, fordi I er så tæt på hinanden, at det føles som søskende. Begge er jude på at please den anden, hvilket gør, at der mangler gnist og spænding. Sexlivet bliver kedeligt og dør til sidst.

Boost sexlivet ved at skemalægge sex og prioritere det. Udforsk hver især jeres egne lyster og del dem.

Sexlegetøj til par booster sexlivet

Det samhørige par

Minder om det overinvolvedere par, men fungerer bedre: I føler, I har fundet soul maten, den eneste ene. I passer så godt sammen, at det føles som om et ment for hainden. Fulde af tillid til hinanden og forholdet.

Det dybe venskab, at sex ikke bimler og bamler af lidenskab, men derfor kan det sagtens være meget tilfredsstillende alligevel.

Boost sexlivet ved at gøre noget radikalt, der får jer til se på hinanden i et helt andet lys. Rollespil, BDSM, noget der får jer til at se på hinanden som sexobjekter.

Det praktiske par

I er først og fremmest sammen af praktiske årsager, penge, børn, fornuft. Det er ikke romantisk, men denne type par holder ofte længe. Forventningerne er realistiske, og den gensidige følelse af forpligtelse øger sammenholdet.

Sex er ikke passioneret, men hvis der er ægte vilje til at give nydelse, kan det sagtens fungere.

Boost sexlivet ved at øve jer i at miste kontrollen. Bed om feedback, og jo mere I stoler jeres sexevner, desto større chancer har I for, at I tør give udtryk for lyster.

Det passionerede par

Dette er vinderen, ifølge Cox. I føler jer ikke truet af jeres forskelligheder, men elsker den intensitetn de skaber. Den voldsomme passion udvisker praktikaliteter og om I faktisk passer sammen - i hvert fald i begyndelsen.

Nogle af disse lidenskabelige par brænder ud - dem, der overlever, har det, som mange drømmer om: Kemi og tiltrækning og et højfrekvent passioneret sexliv.

Boost sexlivet ved at finpudse jeres teknik, for passionen kan overskygge den slags. Stol ikke kun på non-verbale signaler, for med tiden bliver I nødt til at tale om lyster og behov. De ændrer sig kontant, og I har måske endda misforstået dem til at begynde med på grund af den store lidenskab.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold