Det frække20. september 2015

Her er de tre gyldne regler til et godt sexliv

Er du utilfreds med dit parforhold, så er der gode råd at hente her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foraeldresex_aop.jpg
 All Over Press

Du skal altid være på vagt, når nogen lover dig noget i en artikel. Men her på redaktionen vi vil alligevel kaste os ud på dybt vand og love dig, at dit sex- og samliv kun kan blive bedre, hvis du efterlever tre enkle regler.

Vi har nemlig talt med sexolog og terapeut Amanda Lagoni, der oplyser, at det helt basalt kan koges ned til tre ord, der alle starter med t: Tillid, tid og teknik.

Tillid skabes først og fremmest ved kommunikation, men også ved at der er helt klare rammer for relationen, fortæller Amanda Lagoni.

- Det er jo tit det, der går galt. At den ene vil meget, og den anden ikke. At man er i tvivl om, hvor den anden vil hen med forholdet. Særligt kvinder åbner sig først, når de har en helt tryg base. At vi ved, hvad vi har med at gøre. Vi skal acceptere forholdet. Hvis man har en partner, der siger: ’jeg vil gerne have sex med dig, men du skal ikke være min kone’, så skal vi acceptere den præmis, før tilliden opstår.

Det er helt grundlæggende, at vi skal have tillid til, at den anden vil os det godt og er nysgerrig på os.

På Sinful.dk finder du også masser af kinky udstyr, der kan hjælpe til at udleve sexfantasier.

Tid handler om at have god tid til sex. Men endnu vigtigere er hyppighed, lyder det fra eksperten.

- Jo oftere vi har sex, jo mere har vi lyst til. Mere avler mere. Vi udskiller nemlig en masse gode hormoner og vanedannende stoffer under sex. Lysten og gnisten kan dale undervejs i et forhold, men kontinuitet er vigtig for udvikling i sexlivet, fortæller Amanda Lagoni.

- Hvis man kun har sex hver tredje uge, så skal den ene gang sex tale for alle de andre gange. Skal man så gøre det, man plejer at gøre? Bevæge sig på sikker grund?

- Har man derimod sex hver anden dag, så er det lidt lettere at sige, ’nå hov. Vi nåede det kun lige’. Eller ’nu prøver vi lige i toeren’. Eller at ’vi gør noget andet, end vi plejer. For i overmorgen, så gør vi det jo igen’.

- Skal vi have god sex, skal vi have meget af det, siger terapeuten, der naturligvis understreger, at man jo også kan have god sex ved et engangsknald.

Teknik handler om at kende sig selv og sin partner og at være nysgerrig på sig selv og partneren. Vi skal kommunikere med vores partner, hvad vi elsker. Der er jo en del teknik forbundet med sex.

- Kan vi give os hen, så kan kroppen mange ting selv. Men hvis man skal være god til at hjælpe sin kvinde som mand, så skal kvinden også være god til at sige, hvad hun kan lide.

- Vi skal også variere vores teknik, så vi ikke bare er Duracell-kaniner. Vi kvinder kan godt lide langsom sex, og mange af os får først en g-punktsorgasme ved god, stille penetrering i 30-40 minutter. Det er der ikke mange, der har teknik til. Mange mænds teknik er desværre lidt hurtig og hård.

Har du brug for at finpudse teknikken? Find masser af sexudstyr, der kan hjælpe til i sengen.

- Der er meget teknik i at kunne holde sig som mand. Men det kan man, hvis man øver sig, råder sexologen.

Så husk, at det gode sexliv handler om de tre gange ’t’. Tillid, tid og teknik.

Det skylder du både dig selv og din partner.

Få flere gode sexråd på http://amandalagoni.dk

https://imgix.seoghoer.dk/fb_detfraekke_340.png

Sponsoreret indhold