Det frække14. september 2015

Her er de: Sommerens tre sexsællerter

Sexlegetøj er ingen undtagelse, når det gælder skiftende trends. Vi har talt med en dansk sexshop, der fortæller om sommerens salg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexlegetoej_aop.jpg
 All Over Press

Hvis ikke du fik sex nok denne sommer, er det din egen skyld. I hvert fald hvis man medregner den slags sex, du selv står for. For salget af sexlegetøj er generelt stigende. Det er mange år siden, den slags var forbeholdt mænd i lange parkercoats og solbriller i baglokalet i en butik på Istedgade.

Men som med alle andre områder, er der naturligvis trends også i industrien for sexlegetøj. Det mærker man tydeligt hos Sexshop2000, der både forhandler produkter online og har fysiske butik i Kruså og Padborg.

- Helt generelt må vis sige, at vi oplever en øget interesse for fetishområdet, fortæller indehaver Marc Lykke til Se og Hør.

- Og så har det naturligvis stor betydning, når der kommer en ny ’50 Shades of grey’-bog eller film. Der mærker vi en tydelig ændring i efterspørgslen i form af det, man kan kalde blid dominans.

Her listes de tre produkter, der trender mest i Sex Shop 2000.

[node:aller-related-content]

1. Håndjern. Der findes mange slags. Men ethvert par bør have et sæt, som sætter den ene part i stand til at gøre den anden næsten hjælpeløs kun overladt til den andens dominerende lyster. På billedes ses de såkaldte 50 Shades of grey dørlænker. Sættet består af 4 stk hånd- eller fodlænker, der klikkes fast på båndet der sættes rundt om døren. De spændes fast med velcro og er udført i en lækker blød kvalitet.

https://imgix.seoghoer.dk/haandjern_sexshop2000.jpg
 Sexshop2000

Foto: Sexshop2000

2. We-Vibe 4 Plus. Med sin anatomisk korrekte facon stimulerer denne vibrator både klitoris og g-punkt samtidig med mandens skaft. Det nye er dog, at den kan styres via din smartphone eller den medfølgende fjernbetjening. Det betyder, at manden kan sidde i en helt anden by og styre, hvordan den skal vibrere i partneren. Den er i øvrigt helt vandtæt og kan benyttes i bruseren.

https://imgix.seoghoer.dk/wevibe_sexshop2000.jpg
 Sexshop2000

Foto: Sexshop2000

3. Dyre torsoer. Der er en klart øget interesse for dyre sexdukker og torsoer. Det betyder i praksis, at folk i langt højere grad er villige til at smide ekstra penge efter kvalitetsprodukter, hvor oplevelsen kommer nærmere en virkelig kvinde. Du skal regne med at smide nogle tusinde kroner for at få en sexdukke eller en torso i en god kvalitet. Denne er modelleret efter pornostjernen Bonnie Rotten, og den kan inspireret af originalen efterligne en sprøjteorgasme. Den koster knap 3.500 kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/sextorso_sexshop2000.jpg
 Sexshop2000

Foto: Sexshop2000

https://imgix.seoghoer.dk/fb_detfraekke_116.png

Sponsoreret indhold