Det frække21. maj 2017

Her er de mest almindelige penistyper

Hvilken slags foretrækker du?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/banan_boejet.jpg
 Foto: All Over

Ikke to pikke er ens. Det kan mange af jer læsere skrive under på.

Men der er trods alt nogle fællestræk, som man kan inddele dem efter. Blandt andet på, om hovedet er større end skaftet, eller om den mere har form som en kuglepen.

Du kan også læse, hvordan de mest normale misser ser ud.

I onlinemagasinet Buzzfeed har man gjort sig den umage at undersøge, hvilke kategorier man kan opdele den berømte og berygtede mandlige kønsdel efter. Og med hjælp fra den urologiske kirurg David Shusterman er man endt på fire slags.

Husk at der kan være stor forskel på en slap og en erigeret penis. Her taler doktoren udelukkende om de stive af slagsen.

De fire penistyper

1. Det store skaft

I dette tilfælde er penis konisk med et relativt stort skaft og munder ud i en spids i modsætning til 'Det store hoved'.

Køb en dildo med langt skaft og lille hoved her

2. Den bøjede

Den bøjede kan give problemer for ejermanden. Hvis kurvems vinklen er opppe mellem 30-60 grader, så er der en risiko for, at det er Peyronies Sygdom. Det er en lidelse i hinderne omkring svulmelegemerne, der kan medføre smerter ved rejsning og skal behandles.

[node:aller-related-content]

3. Kurven

Et sted mellem 10 - 20 procent af alle mænd vurderes at have denne penistype, der bøjer opad. Der kan være mange grader, men grundlæggende er den ikke lige så bøjet som 'den bøjede'. Der er typisk tale om en vinkel på 5-10 grader.

Køb en dildo, der kan bøjes her

4. Det store hoved

En femtedel af penisserne derude vurderes at være af denne type. Her er hovedet i sagens natur tykkere end selve kroppen. Denne type penis har visse fordele i forhold til at ramme de rigtige steder.

Køb en dildo med stort hoved her

Sponsoreret indhold