Det frække 14. maj 2017

Nysgerrig? Sådan ser den mest normale f…. ud

En bikinivokser beskriver de fem typer af kvindelige kønsdele. Hvilken tilhører du?
Foto: All Over

Vagina eller mis, fisse eller kusse, punani eller pussy. Kvindens mest intime dele har mange navne. Men endnu flere forskelle. For ikke to kvinder er ens.

Ikke desto mindre er der nogle fællestræk, som går igen. Det vurderer en af de kvinder, der har set flere af sådanne end gennemsnittet.

Uanset hvordan du ser ud forneden, bliver du ekstra lækker i disse trusser

Således har bikinivoksdamen med kælenavnet Mel fortalt i avisen Daily Star, at der grundlæggende er fem slags vaginaer, som hun har betragtet i sit virke med hårfjerning af det område, der omgiver denne smukke kropsdel.

Fjerner du hår? Gør det ordentligt med denne lækre intimshaver

Hun har navngivet dem henholdsvis ’Barbie’, ’Curtains’, ’Horseshoe’, ’Tulip’ og Puffs’. Og i kontrast til en undersøgelse foretagey af samme avis, hvor lige over halvdelen af 8.900 kvinder fortalte, at de havde en ’Barbie’, så har voksdamen ikke samme oplevelse.

Hos en ’Barbie’ er de indre kønslæber gemt helt væk under de ydre, hvilket er ganske eftertragtet i pornoindustrien.

Derimod ser hun flest af modellen ’the curtain’ – altså gardinet. Her er de indre skamlæber en anelse længere end de ydre og titter altså ud under de ydre folder.

Træn din bækkenbund for et bedre sexliv med disse kugler

Det gjaldt kun 19 procent af avisens læsere. Ifølge dem selv.

Herefter var fordelingen nogenlunde ligelig med henholdsvis 9, 11 og 10 procent på de sidste tre.

’Horseshoe’ eller ’hesteskoen’ er når åbningen er en smule større foroven end forneden, hvor de indre skamlæber kan ses, mens de ydre dækker det nederste.

’Tulip’ eller ’tulipanen’ er som en blomsterknow, der er på vej til at springe ud. De indre skamlæber kan ses ganske lidt, men går ikke ud over de ydre skamlæber.

’Puff’ – eller den opsvulmede i mangel af bedre ord – minder om en ’Barbie’, men de ydre læber hænger noget længere nede fra skambenet.

Hvordan ser du ud forneden?

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold