Her er beskederne der kan ødelægge din onlineflirt

Foto: All Over

Det har aldrig været lettere, end det er nu, at komme i kontakt med en potentiel partner. Mulighederne for onlinedating er utallige, og det stiller store krav til brugerne, der bliver stadig mere kræsne med, hvordan kommunikationen skal foregå.

STORT EFTERÅRSUDSALG HOS SINFUL - SPAR OP TIL 60 PROCENT PÅ LEGETØJ OG LINGERI (sponsoret link)

Og en ting er, hvordan folk opfører sig i den virkelige verden. En anden er, hvad de gør digitalt.

For når først man er begyndt at skrive sammen i mere private fora end selve datingappen, så kan masser af ting gå galt. Det viser en undersøgelse foretaget af Match.com, der har interviewet 500 brittiske singler over 25 år.

Det allerstørste turnoff i begyndelsen af datingstadiet er tilsyneladende, når personen i den anden ende kun svarer på et spørgsmål, når man har stillet flere. Hele 40 procent af de adspurgte mente, at det kunne ødelægge den gode stemning.

SINFUL - THIS WEEKEND BOX MED MASSER AF LÆKKERT SEXLEGETØJ - kun kr. 299,- (sponsoreret link)

Emojier er også en faldgrube. For hele 39 procent synes, at et overforbrug af disse er et turnoff. Særligt er nogle emojis afskrækkende, og det betyder, at du især som mand skal lade være med at bruge auberginen (der vist skal symbolisere rejsning), lorten med ansigt, den smilende djævel og den spændte overarm.

Dernæst er det meget lidt anbefalelsesværdigt at sende for mange beskeder. Det kan virke for overivrigt, og 35 procent mister lysten til at fortsat date en person, når der er lidt for meget kommunikation fra den anden part.

Selfier skal du også passe på med. For er de lidt for selvsmagende, så mener 34 procent, at det er nok til at ødelægge et forhold allerede i den indledende fase. Næsten lige så slemt (32 procent) er dårlig omgang med grammatikken. Så husk nu at sætte dine kommaer, lad være med at bytte om på ’ligger’ og ’lægger’ og sørg så for, at du kan finde ud af at sætte et nutids-r. Husk: Det styrer at styre det.  

I det hele taget er kvinder mere tilbøjelige til at droppe en date på grund af dårligt sprog, end mænd er.

Og lad være med at bruge ord som ’baby’ eller ’bae’. Især hvis du er en mand. Det var et turnoff for 35 procent af kvinderne, mens 22 procent af mændene ikke kunne lide det.

Her er top 6 over største turnoffs

 1. At kun få svar på et spørgsmål, når du har stillet flere (40 procent)
 2. At få for mange beskeder (35 procent)
 3. Selvsmagende selfies (34 procent)
 4. At være for lang tid om at svare tilbage (33 procent)
 5. Dårlig grammatik (32 procent)
 6. Brug af kælenavne såsom ‘bae’ eller ‘babe’ (28 procent)

Værste emojis

 1. Lort med ansigt (26 procent)
 2. Auberginen (17 procent)
 3. Den smilende djævel (8 procent)
 4. Musklen (otte procent)
 5. Smiley der blinker med tungen ud af munden (seks procent)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close