Det frække3. februar 2018

Her er amerikanernes lækreste legetøj

Vi har taget et kig på, hvad amerikanerne kan, når det gælder lækkert legetøj til voksne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful3001_1.jpeg
 Foto: All Over

Har du hørt om Doc Johnson? Det er ikke en person, selvom navnet lyder sådan. Nej, det er faktisk navnet på et yderst succesfuldt amerikansk firma, der producerer det bedste sexlegetøj i USA.

Sammen med Sinful.dk (Sponsoreret link) kigger vi nærmere på, hvorfor Doc Johnsons kinky kvalitets-sexlegetøj er så populært. Læs med!

Starten på et imperium

Siden Doc Johnson blev stiftede i 1976 af Ron Braverman, har firmaet stødt udviklet sig.

I den spæde start kunne du købe Doc Johnson-produkter bagest i diverse boghandlere og gå derfra med dit indkøb i en brun papirspose. I dag over 40 år senere, hvor det er blevet mere legitimt at købe, bruge og tale om sexlegetøj, er Doc Johnson stadig en af de helt store spillere på markedet, der pryder hylderne i indbydende sexshops i Hollywood, der mest af alt minder om at gå ind i en Humac-butik.

Doc Johnson styres stadig af Ron og hans familie, og de er en af de få sexlegetøjsproducenter, der ikke har udliciteret produktionen til asiatiske lande.

https://imgix.seoghoer.dk/sinful3010_2.jpg

På en fabrik nord for Hollywood bliver alle dildoer, masturbatorer og vibratorer stadig udviklet, samlet og støbt under nøje opsyn.

Fra naturtro til abstrakt

Doc Johnson var engang kendt for at lave meget realistiske kopier af penisser og vaginaer, og selvom de stadig sælger utroligt godt i dag, har Doc Johnson i årenes løb udviklet en lang række stilrene nydelsesprodukter i mere abstraktform.

Selvom Doc Johnsons sexlegetøj prismæssigt ligger i den høje ende, så får du et kvalitetsprodukt, der er fuldstændig kropssikkert og kan holde længe. Det er alt sammen PETA-certificeret, og køber du noget i silikone, kan du være sikker på, at det er lavet i den reneste medicinske silikone.

Hvad skal du vælge?

Med Doc Johnsons enorme sortiment af sexlegetøj, er der uden tvivl et eller flere produkter, der falder i din smag.

Vi har udvalgt nogle af vores favoritter fra Doc Johnson (Sponsoreret link).

En af signaturprodukterne fra Doc Johnson er den realistiske dildo, og det er lige det, du får med denne Vac-U-Lock Realistic Hung XL Dildo (Sponsoreret link). Den er både realistisk at se på, men også at røre ved. Den er hele 30 cm. lang og har en diameter på 7,5 cm. så den er ikke for nybegyndere, men træning gør mester.

Husker du afsnittet af Sex and The City, hvor Charlotte bliver afhængig af sin Rabbit-vibrator?

Den var selvfølgelig fra Doc Johnson – og IVibe Rabbit-vibrator (Sponsoreret link) er en opdateret version, der formentlig er endnu mere vanedannende, end den Charlotte stiftede bekendtskab med.

Den stimulerer dig både indvendigt med det roterende hoved samtidig med ”kanin-ørene” stimulerer klitoris, så du kan få dejlige dobbeltorgasmer.

Optimale Duo C-Ring og Prostata Massager (Sponsoreret link) er ikke bare en fleksibel penisring til at give dig en imponerende hård og længerevarende erektion, den har også en massageplug, der målrettet stimulere din prostata, så du kan få dobbelt op på nydelse.

Den testvindende Lucid Dream G-Punkts Vibrator (Sponsoreret link) er lavet i TPE og ABS, der giver den en glat og hård overflade, hvilket gør den perfekt til målrettet stimulation af dit G-punkt – og når du har fundet det helt rigtige sted, kan du læne dig tilbage og nyde de dejlige vibrationer.

Sponsoreret indhold