- Han brugte for mange udråbstegn! 9 grunde til at slå op

Foto: MEGA

Der kan være mange grunde til at slutte et kæresteforhold. Somme tider er kærligheden forvundet undervejs, eller der kan være utroskab involveret. Og så kan man jo også bare vokse fra hinanden.

Men der findes også de, der slår op for mindre. Det kan man nemlig læse på siden Whisper.sh, hvor man helt anonymt kan dele sine hemmeligheder med de andre brugere.

Vi har udvalgt 9 små hemmeligheder, som fik en person til at slå op med kæresten.

God fornøjelse.

Hvor gammel er man lige?

Han havde en påmindelse på sin telefon om at børste sine tænder, og det gjorde han stadig kun sjældent. Så klamt!

 

Penge til bil men ikke til kæresten

Jeg måtte slå op med denne her fyr, fordi han var besat af sin bil. Så meget, at han pev over at være flad for derefter at købe nogle åndssvage nye gadgets til den. Han var dog alt for nærig til at lave NOGETSOMHELST med mig.

Fyren bør i stedet kigge her

The horror. The horror

I begyndelsen var det sødt, at han kunne citere sin yndlingsfilm, men når han ikke vidste, hvad han skulle sige i seriøse samtaler, citerede han film. HVER GANG. Og så holdt det op med at være sødt.

Utidig kærlighed

Min kæreste sagde, at han elskede mig efter kun tre uger. Han måtte ud.

Beskedne beskedevner

Kald mig smålig. Men han var virkeligt dårlig til at skrive beskeder. Han viste ingen følelser, og det tog timevis for ham at skrive tilbage – hvis ikke dagevis. Jeg skammer mig ikke over det faktum, at jeg dumpede ham af den grund. Kommunikation er nøgleordet.

Oh boy!

Da jeg først mødte dig, troede jeg, at du var en dreng, og jeg blev nødt til at sikre mig, at det ikke var tilfældet. Det fortalte min eks, efter vi havde datet i en måned. Jeg slog op med ham på stedet.  

Svedigt

Jeg kunne ikke overskue, at han blev så svedig. Vi kunne ikke røre ved hinanden eller være intime uden af blive dækket af sved. Det var simpelthen for ulækkert for mig.

Sådan kan du rense dine latexprodukter

Uholdbar hygiejne

Hun var frygtelig i sengen og gav mig svampeinfektioner flere gange, fordi hun ikke ville pleje sin.

Brug eksempelvis dette produkt

Asshole!

Han brugte et udråbstegn efter hver sætning. Hvem gør det?

Helt over grænsen

Jeg slog engang op med en fyr, fordi han bestilte sin bøf gennemstegt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close