Det frække7. april 2018

Gør 'håndarbejdet' sjovere

Sådan gør du håndarbejdet til en leg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haandjob.jpg
 Foto: All Over

Vidste du, at der findes et simpelt og stilfuldt onaniprodukt, der kan tage din handjob-oplevelse til et helt nyt niveau?

Japanske Tenga Egg er populært blandt mænd over hele verdenen på grund af sit unikke æggeformet design og bløde sleeve, der vil give dig den mest intense onanioplevelse længe.

Hvis du kombinerer det med nogle af vores lette tricks til et bedre handjob, vil du aldrig tænke på et handjob som kedeligt og trivielt igen.

Sammen med Sinful.dk (Sponsoreret link) giver vi dig her 5 tricks, du skal huske, næste gang du onanerer.

5 tricks til et bedre handjob

1. Brug glidecreme

Et handjob skal ikke føles som tovtrækning – så brug en god portion glidecreme (Sponsoreret link) for at gøre det til en blød, behagelige oplevelse.

2. Brug begge hænder

I stedet for altid at bruge den samme hånd, så prøv at få begge hænder i spil.

Du kan fx bruge den ene til at stimulere penishoved, mens den anden stimulerer resten af skaftet eller placere begge hænder over hinanden og bevæge dem simultant.

3. Brug mere pres

Din penis kan holde til mere, end du tror, så prøv at eksperimentér med flere kræfter. Du kan skifte mellem blide og hårde tag for at skabe mere variation.

4. Glem ikke testiklerne

Du har to hænder, så hvorfor ikke få mest ud af dem?

Du kan bruge den hånd, du har fri, til blidt at stimulere dine testikler. Det vil uden tvivl tage din handjob-oplevelse til et helt nyt niveau.

5. Udnyt tiden ordentligt

Det handler ikke om at komme først i mål.

Udnyt din onanitid til at lære dig selv bedre at kende. Hvornår føles det rigtig godt, hvornår gør det ikke? Du med fordel også øve dig i at få mere udholdenhed. Prøv også at udskyde orgasmen ved at holde længere pauser end normalt. På den måde, vil du få endnu større nydelse.

Endvidere kan et onanisleeve være et godt værktøj, da det giver dig super realistisk og intens stimulation – derfor får du her top tre fra Tenga.

Top 3 produkter fra Tenga Egg

Tenga Egg Easy Beat (Sponsoreret link) er en helt oplagt gaveidé, hvis din kæreste gerne vil vise, hvor meget hun holder af dig. Dens inderside er nemlig fyldt med små silkebløde hjertemønstre, der stimulerer og masserer din penis – og så kan du sagtens få endnu mere glæde ud af den ved at lade din kæreste tage kontrollen med at bevæge ægget i hånden.

Lad dig fascinere af, hvordan Tenga Egg Clicker (Sponsoreret link) kan strække sig fra 6,5 cm til 30 cm, når du lader din penis glide i æggets lille hul og bliv blæst bagover af den bløde og intense sensation fra de små dutter på indersiden. Det er rigtig ment til engangsbrug, men kan sagtens bruges flere gange, hvis du sørger for at vaske det grundigt og påføre ny glidecreme hver gang.

Hvis du ikke kan beslutte dig for ét æg, er Tenga Eggs 6-pack (Sponsoreret link) det oplagte valg. Her får du muligheden for at eksperimentere med 6 forskellige onanisleeves med hvert deres indre stimuleringsmønster som knopper, dutter, riller og bølger.

Udover at være verdenskendt for deres æg, laver Tenga også andre onaniprodukter til mænd - blandt andet den testvindende Flip Hole Black (Sponsoreret link), hvis inderside af riller, knopper og kløfter vil dig en ultra-realistisk og ekstrem intens stimulation.

Sponsoreret indhold