Gør dig klar til Bøf og Blowjob Dag

I anledningen af Bøf og Blowjob dag (sponsoreret link), har vi i samarbejde med Sinful (sponsoreret link) fundet noget af det frækkeste sexlegetøj, der kan være med til at gøre det til en dag, du aldrig vil glemme. Så mangler der kun en stor og saftig bøf. Den må du dog selv stå for.

Op med håret

For at gøre det til så lækker en oplevelse for jer begge, er det en god idé, at hun sætter håret op, sådan at det ikke kommer i vejen. Derudover kan det også give dig muligheden for at holde godt fast i hestehalen og hjælpe hende med at finde det helt rigtige tempo, der skal bringe dig hele vejen til toppen. Når hendes hår er væk fra ansigtet, har du også meget bedre mulighed for at følge med i, hvordan hun tager sig af din manddom.

Ekstra lir til det perfekte blowjob

Skal der tilføjes en ekstra dimension til dit blowjob, kan det være, at du skal give dig i kast med lidt ekstra udstyr, der kan gøre oplevelsen ekstra fræk. Du ved sikkert, at en penisring kan være med til at sikre dig en hårdere og mere længerevarende erektion. Men hvorfor ikke vælge en penisring, der kan mere end bare det. Med Cock Cam (sponsoreret link), kan du faktisk filme hele akten, og gemme den på en sikret App, så du kan nyde jeres helt egen hjemmevideo, når du er alene og skal give dig selv en tur. Men husk lige at spørge om lov, inden du optager jeres frække fornøjelser.

Skal blowjobbet også være lidt ekstra lækkert for hende, kan du vælge at bruge en glidecreme med smag, der kan forvandle din sjover til en sødmefuld dessert, som hun kan nyde, efter I har spist jeres lækre bøffer i dagens anledning. Tilføjelsen af en glidecreme vil også gøre det ekstra nydelsesfuldt for dig, da alt vil glide ekstra nemt og gøre det til en ekstra pirrende oplevelse, når først hendes læber omslutter dit lem.

Næsten som et ægte blowjob

Er du ikke så heldig, at du kan få damen på knæ i dagens anledning, eller er du single, er det jo godt, at der findes sexlegetøj, der minder så meget om den ægte vare, at det faktisk er lidt ligemeget, om der er en kvinde til stede. Den frække Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine (sponsoreret link) kan nemlig give dig følelsen af et vaskeægte blowjob takket være stimulerende perlerækker, der omslutter din penis med tæt og intens stimulering i det bløde sleeve. Husk at bruge en god glidecreme for en ekstra stor succesoplevelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close