Det frække15. marts 2016

Få bøf og blowjob, selvom du er single

Bøf og blowjob-dag kan blive en god dag, selvom du er single
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blowjob_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

Som et modtræk til Valentines dag, der løb af stablen for en måned siden, opfandt nogle lyse hoveder ”Bøf og blow job dag”, tiltænkt specielt til mænd. På denne dag skal mandens partner give ham lidt ekstra opmærksomhed ved at servere en stor, saftig bøf og give ham et blow job (rækkefølgen er underordnet).

Find alt det bedste sexlegetøj til mænd på Sinful.dk

Nu er det jo ikke alle mænd, der har en bedre halvdel til at levere de lækre ydelser, og så må de jo forkæle sig selv. Start med at smutte en tur i supermarkedet og køb en bøf. Smut derefter omkring en sexlegetøjsshop og find et lækkert onaniprodukt til at afslutte dagen med. Det kunne f.eks. være:

Tengaæg der er et onanisleeve, som du kan give dig selv et lækkert håndjob med. Sleevene har forskellig struktur indvendigt, der er med til at stimulere dig ekstra meget, når du bruger det. Og da de er super fleksible, kan de bruges af mænd i alle størrelser.

https://imgix.seoghoer.dk/tenga_aeggebakke.jpg
 (Foto: Sinful)

Onaniæg fra Tenga (Foto: Sinful)

Hvis det skal føles lidt mere ”realistisk”, er en fleshlight et godt bud. Fleshlight Girls Jesse Jane Lotus er en tro kopi af Jesse James’ vagina, der er en af verdens mest berømte pornomodeller. Så det er bare at trænge ind, lukke øjnene og lade fantasien klare resten.

Du kan også prøve sexlegetøj med din partner

https://imgix.seoghoer.dk/autoblow.jpg
 (Foto: Sinful)

Autoblow 2 kan give dig følelsen af rigtig oralsex (Foto: Sinful)

I den automatiserede afdeling er der Autoblow 2 Blowjob Maskine, der efterligner oplevelsen af oralsex utrolig realistisk. Den kører på strøm, så det er bare at tænde for vidunderet og lade de bløde læber omslutte penis. Den er udstyret med perler, der er samlet i en kæde, og som bevæger sig op og ned af skaftet for ekstra stimulation.

Efter at have stillet sulten med en af disse frække legesager, kan han jo så smide bøffen på panden og så skulle Bøf og blow job dagen være fuldført.

Sponsoreret indhold