Det frække24. november 2022

Gitte er hotwife: Elsker at fortælle kæresten om sex med andre mænd

Den 43-årige mor til tre nyder sit særlige sexliv, hvor reclaim sex er det bedste
Gitte fra Nordsjælland nyder at dyrke sex med fremmede mænd og så komme hjem og fortælle om det til kæresten.
Gitte fra Nordsjælland nyder at dyrke sex med fremmede mænd og så komme hjem og fortælle om det til kæresten.
 Foto: Instagram.com/gitte_von_g_official

Denne helt særlige sextrend ikke for alle, men udøverne er vilde med det.

Gitte er en af dem. Den 43-årige mor, der arbejder med økonomiske analyser til dagligt, er hotwife, og kæresten er så en cuckold. Det betyder, at hun dyrker sex med andre mænd - til egen og kærestens store fornøjelse.

- Livsstilen kommer i rigtig mange udgaver,' men jeg betegner mig selv klart som en hotwife.

En fræk box fra sinful booster jeres sexliv

Cuckold

I swingermiljøet er der flere definitioner af denne form for åbne forhold. For nogle, men ikke for alle, er der et element af jalousi og ydmygelse i cuckolding. Nogle cuckolds tænder på at se deres hotwife knalde med andre. For andre er det nok at bare høre, når kæresten fortæller om sine sexoplevelser.

Ifølge psykolog og sexforsker David J. Ley begynder legen ofte på mandens initiativ, og ofte i stabile, velfungerende monogame forhold. Efterhånden sker det dog oftere og oftere på kvindens lead.

Spar 50 procent på nyt sexlegetøj

For Gitte, der har tre børn, begyndte legen for ti år siden:

- Jeg har altid været meget åben i min seksualitet. Jeg har egentlig også altid haft tanker om et åbent forhold baseret på tillid, fælles oplevelser og ingen jalousi. Så vi startede stille og roligt ud med at prøve forskellige setups.

- Min version er ret basic. Vi seksualiserer vores fælles fantasier. Vi tænder på at se eller vide, at vi har sex med andre, og så tænder jeg helt vildt på, at det tænder min partner. Derudover er det bare frækt at kunne have sex med andre mænd på trods af, at man er i et forhold.

- Jeg synes, det er super frækt at opbygge hele flirten og fuldstændig selv vælge hvem, hvordan og gøre det helt uden forpligtelser. Det komplementerer vores forhold på den fedeste måde.

Således går legen også den modsatte vej:

- Det er nok styrken ved vores relation. Jeg tænder lige så meget på at se eller vide, at min partner har sex med andre kvinder, som den anden vej rundt, så det er win/win.

Hvordan foregår det?

- Det er lidt forskelligt. Nogle gange er det aftalt inden. Jeg gør mig nogle gange klar til at møde manden, mens min kæreste han ser på - og ofte gør jeg ekstra meget ud af mig selv. Jeg tager frækt undertøj på, en lille fræk kjole, høje hæle mv. og så smutter jeg ud af døren, og han sidder tilbage og venter spændt. Andre gange er det en overraskelse til ham.

- Når jeg så kommer hjem, fortæller jeg alle de frække detaljer, og så er der dømt reclaim sex, det frækkeste sex ever!

Gitte uddyber, hvad reclaim sex:

- Reclaim sex handler for mig og at tage sin partner tilbage og vise ham, hvor meget jeg tænder på det. Det er dele oplevelsen med hinanden bagefter gør det vildt frækt. Det er anderledes, primært forbi det giver et adrenalin-rush at vide ens partner har været sammen med en anden.

- Den energi, der opbygges, når man kommer hjem og fortæller, er meget intens, og det gør det super frækt. Den 'forbudte' sex-energi kan man vel kalde det. Det rykker forholdet til grænsen og for mig og os fungerer det helt fantastisk, man genfinder hinanden og har sex på en anden præmis end normalt.

Denne trussetrend bør du hoppe med på

I byen

Gitte har nydt de fleste sine oplevelser som hotwife, og denne her ret nye erfaring er vist ganske sigende for dem alle:

- Jeg mødte en fyr i byen. Han var super sød og helt nede på jorden. Jeg forklarede ham, hvordan et set uppet er, og det skulle han være helt afklaret med. Det er super vigtigt for mig altid at afstemme forventninger, fx at jeg er gift, men i åbent forhold osv, så der ikke opstår misforståelser. Det var han med på, og så kan du nok tænke dig til hvordan den aften endte.

Hvilken type mand er du så sammen med?

- Det afhænger meget af mit humør og kemi. Men humor og personlighed er meget vigtigt. Det skal være sjovt at have sex. Øjne og smil er også vigtige, og så må han da gerne have en lækker krop - og under ingen omstændigheder være selvhøjtidelig, for det er virkelig et turn off for mig!

Det er afgørende for Gitte at tilføje, at denne hotwife/cuckold-leg bestemt ikke er for alle:

- Det kræver mange års tillid og åbenhed. Men at være i et forhold, hvor intet er tabu og man kan italesætte sine fantasier, er så uendeligt befriende. Aldrig at blive dømt eller udskammet, men hvor ærlig kommunikation og rummelighed er nøglen til super mange fede og sjove single og fælles oplevelser i det seksuelle univers, er bare fantastisk, siger Gitte, der også er fræk model på Only Fans som Gitte V. G.

Men de to ting hører ikke sammen:

- På min Onlyfans og Instagram og alle mine andre sociale platforme er jeg Gitte Von G, og det er i et helt andet setup. Hotwife-delen er mig personligt, så de to ting er altid 100 procent adskilt.

Her kan du se Gitte folde sit bimbo/barbie-look helt ud som Gitte Von G:

Sponsoreret indhold