Det frække3. december 2017

Genial opfindelse til mænd: Håndfrit onaniprodukt

Her er det, kære mænd. Det håndfri onaniprodukt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful2711.jpg
 Foto: All Over

Du har sikkert onaneret, siden du var en teenagedreng, og ingen ved, hvordan det skal gøres bedre end dig selv.

Men der er altid plads til forbedring, og faktisk findes der nogle få, simple tricks, der kan løfte din onani til et helt niveau.

Sammen med Sinful.dk giver vi dig her 6 gode råd til at blive bedre til at onanere.

6 gode råd til bedre onani

1. Knib sammen

Du har sikkert hørt om knibeøvelser til kvinder, men faktisk har mænd ligeså godt af at lave knibeøvelser. Jo mere trænet din knibemuskel er, jo bedre kan du kontrollere din rejsning, og jo længere tid kan du holde.

2. Mærk ordenligt efter

Onanerer du til pornofilm uden at have fokus på dit vedhæng? Så er du kommet ind i et dårligt onanimønster.

Jo mere bevidst du er på dig selv under onani, jo bedre vil det også føles. Læg mærke til den, når den er slap, når den svulmer op, når den er hård, og når du kommer. For at få bedre følelse, er det en god idé at bruge en god silikonebaseret glidecreme.

Køb den anmelderroste, silikonebaserede glidecreme hos Sinful.dk lige her. (Sponsoreret link)

3. Få fuld kontrol

Når du først er blevet bedre til at mærke efter, vil du også have lettere ved at tage den fulde kontrol.

Prøv at onanere til du er ved at komme, og hold så igen i 10 sekunder. Når din ophidselse er faldet, begynder du så igen, og sådan fortsætter du i så lang tid du kan.

4. Brug din vejrtrækning

Du kan bruge din vejrtrækning til at forsinke din orgasme under sex, men også når du onanerer.

Når du føler, du er ved at komme, så stop og træk vejret dybt ind og ud et par gange. Det spreder energien fra din penis til resten af kroppen. På den måde kan du også lære at få helkropsorgasmer, og ikke kun orgasmer centeret om udløsning – hvilket bringer os til næste punkt.

5. Lær ikke at ejakulere

Nogle mænd kan lære at få orgasme uden at få udløsning, og på den måde kan man opretholde sin rejsning.

Der sidder et punkt mellem anus og dine testikler, som du skal presse på, når du er ved at komme. På den måde vil du injakulere og ikke ejakulere, og dermed kan du få flere orgasmer, når du har sex eller onanerer.

6. Brug en hjælpende hånd

Du kan selvfølgelig også bruge en hjælpende hånd, der ikke er din egen. Leten a380 Ultimate Piston Super Masturbator (Sponsoreret link) er et helt nyt, innovativt onaniprodukt, der giver dig mulighed for at nyde helt uden at yde, da det kan benyttes håndfrit.

Indvendigt i Ultimate Piston er der pirrende riller og dupper, der giver dig en intens stimulering fra start til slut.

Du bruger det automatiske onaniprodukt ved at placere det på skaftet. Du kan vælge mellem 10 bevægelsesmønstre og 5 hastigheder, og så er det ellers bare at læne dig tilbage, mens det bevæger sig op og ned med lange teleskopiske bevægelser, der sikrer dig en ultra-realistisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Ultimate Piston Super Masturbator er heldigvis genopladelig, så du kan bruge den igen og igen. Den indvendige dybde er 16 cm. og en maks. diameter på 6 cm.

Husk at bruge en vandbaseret glidecreme (Sponsoreret link) og sexlegetøjsrengøring (Sponsoreret link) til at rengøre Ultimate Piston med igen. Hvem siger, man ikke kan nyde uden at yde? Leten a380 Ultimate Piston Super Masturbator gør det muligt.

Med sugekop så du kan lade de 10 mønstre og 5 hastigheder forkæle dig helt håndfrit. Genopladelig.

Sponsoreret indhold