Det frække21. oktober 2019

Fire fif til frække rollelege

Se vores fire fif til frække indendørsaktiviteter i en kold måned.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dreams-by-baci-nurse-set1.jpg
 Foto: Sinful

Det er sæson for koldt, vådt og blæsende vejr. Men også for frække indendørslege. Her på Det Frække foreslår vi således, at I giver sexlivet et lille lækkert twist med rollelege, som sætter fantasien i gang hos jer begge.

Vi har fundet fem lækre sager, som med garanti vil skabe glæde og gøre jeres oktober til en fremtidig yndlingsmåned.

Her er således …

Fire fif til frække rollelege

Hospitalsleg

https://imgix.seoghoer.dk/dreamgirl_sygeplejerske_uniform_med_str_mpeholder_1_.jpg

Av av! Han er blevet syg. Og det er jo også så let her i efterårssæsonen. Men indlæggelsen er på alle måder en god oplevelse, for hvis ellers han er en af de mænd, der fantaserer om lækre sygeplejersker, så er det bare om at komme i gang. Og måske bliver hun også nødt til at give ham en rektalundersøgelse (sponsoreret link).

Køb kostumet her

Stuepigen bliver sat på plads

https://imgix.seoghoer.dk/cottelli-sexy-maid-costume1.jpg

På det seneste er stuepigen begyndt at sløse med arbejdet. Hun står for sent op, og hun kommer slet ikke godt nok ind i hjørnerne og efterlader rummet beskidt. Lige så beskidt som hendes tanker, når hun kravler rundt på alle fire og drømmer om en straf fra husets herre.

Køb kostumet her

Den uartige skolepige

https://imgix.seoghoer.dk/dreams-by-baci-hall-pass-skolepige-uniform2.jpg

Ved du, hvordan det går uartige skolepiger? De bliver straffet. Og straffen udmåles af læreren. Måske blive han nødt til at give hende bestemte svirp bagi, eller også bliver hun nødt til at give visse ydelser, hvis hun skal gøre sig forhåbninger om at bestå eksamen.

Køb kostumet her

Flyvende frækt

https://imgix.seoghoer.dk/obsessive-stewardess_2_.jpg

Det har været en lang flyvetur, men heldigvis har den lækre stewardesse holdt humøret oppe hos dig. Du har hele tiden fantaseret om, hvordan det ville være, hvis hun nu satte sig på dig i flysædet og gav dig en helt særlig service, som man ikke engang får på 1. klasse.

Køb kostumet her

Sponsoreret indhold