Det frække2. november 2021

Fem grunde til at dyrke sex med eks

Han kender alle knapperne og ved lige præcis, hvordan du skal tages...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacliw17462_38461.jpg
 FOTO: MEGA

Fuck hvor du dog hadede ham engang imellem. Han kunne irritere dig grænseløst med sin slatne holdning og sit manglende engagement og alle skæghårene i håndvasken.

Men fuck hvor havde I også god sex.

Lige nu: Spar mindst 25 procent på bedst sælgende sexlegetøj

Derfor kan det være fristende at falde til patten (eller i det her tilfælde: pikken) og dyrke sex med eks. Især når du endnu ikke har fundet en værdig afløser og er gået og blevet lidt hudsulten.

Sexterapeuten Tracey Cox, det britiske svar på Joan Ørting, giver nogle bud på, hvorfor sex med eks er bedre end sit rygte. Vi har ladet os inspirere lidt, så de også har relevans for en dansk SE og HØR-læser.

Tilgængelighed

Selv hvis I havde et grimt brud, er der stor sandsynlighed for, at han vil svare ja, når du i en blanding af alkohol-induceret liderlighed og ensomhed samt dovenskab, sender en sms kl tre breezers over fem cocktails.

Du skriver godt nok kun 'giver du en kop te?' - men der står noget andet mellem linjerne.

Det lækre lingeri giver selvtillid før den frække date

Den dårlige smag i munden kommer først, når du vågner op ved siden af ham med tømmermænd af alle slags. Men det er ok, for du ved, at det kan ordnes med et tyggegummi, to treo og tre 'jeg gør det aldrig igen.'

Indtil næste gang.

Samhørighed

Swipe-swipe-swipe, date-date-date, og hvad laver du så?-hvad laver du så?-hvad laver du så?... Ah gud hvor er der langt imellem snapsene, tænker du på ugens tredje tinder-date.

Du ønsker jo bare lidt nærvær, intimitet, og ja sgu så: Samhørighed. Og det tager et utal af dates og derpå ret lang tid sammen med den udvalgte for at opnå ægte samhørighed.

Det havde du med din eks. Derfor er tanken om at falde ind i hans favn, hvor du føler dig hjemme og indsuger hans velkendte duft, lokkende.

Din krop husker hans, du er tryg, så I glider ubesværet ind sexdansen, hvor du for en stund kan overgive dig.

Sikker orgasme

Ja, du er gået hjem til en ny fyr (okay, lad os være ærlige: flere nye) og er bagefter kommet hjem uden at være kommet.

Vi ved godt, at orgasmer ikke er alt, men de er jo nogle dejlige, forløsende, afslappende energiop- og udladninger.

Og den slags kan din eks levere uden at bede om en manual først.

Om det er de dybe stød, den kildende tunge, den faste hånd, de insisterende kys - han kender din krop, dine signaler, dine behov og lyster, så du kan trygt overgive dig til nydelsen.

Disse lufttrykvibratorer er orgasmesikre

Eks med fordele

Ikke et ondt ord om engangsknald, men uforpligtende sex med en bolleven/ven med fordele er bedre rent seksuelt, forid man kender hinanden. Og hvis fyren er din eks, kommer du langt. Se punktet ovenover.

Lorteforhold - men god sex

Han var en røv. Selvoptaget. Selvfed. Psykopatagtig. Men sindssygt sexet.

Så forholdet var en rutschebane med vilde opture og kilden i maven (og længere nede) og endnu større nedture med ondt maven og voldsomme skænderier.

Du blev tiltrukket af hans 'jeg æder dig'-blik og frække bad boy-attitude, men han er bad boy for life. Og derfor en dårlig kæreste på den lange bane.

Men han stadig et godt knald. Og dem kan man godt have brug for.

Ja, der er også en række bagdele ved sex med eks, for I kan let falde ind i jeres gamle mønster som kærester.

Og det var jo ikke meningen, da I skred fra hinanden, så en af jer får nok følelserne i klemme.

[node:aller-poll]

Bare gør det, siger videnskaben

Et studie peger på, at sex med eks er udbredt. Over 400 mænd og kvinder deltog. Det viste sig, at det ikke hindrede helingsprocessen at knalde med ekskæresten, og de fleste blev heller ikke mere kede af bagefter. Faktisk blev de i bedre humør. Og sexen blev endda beskrevet som bedre end før bruddet.

Sponsoreret indhold