Det frække22. juni 2020

Få styr på intimfrisuren

Er du og intimfrisuren klar til den frække sommersol?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/panties_0.jpg
 Foto: MEGA

Solen skinner og den danske sommer nærmer sig med hastige skridt. Skal du være helt klar til lidt fræk sommerhygge, så er det vigtigt, at din intimpleje er helt i top - og det samme gælder naturligvis frisuren forneden.

Vi giver dig fem friske tips til, hvordan du får styr på intimfrisuren til den danske sommersol.

Klunkevoks By Dick Johnson

https://imgix.seoghoer.dk/klunkevoks_by_dick_johnson.jpg

Nu kan du glemme alt om grim lugt og svedige kugler her i sommervarmen. Med den geniale Klunkevoks By Dick Johnson kan du sørge for, at dine klunker altid er friske, bløde og lækre at røre ved - også efter en lang dag på arbejde. Klunkevoksen er et must-have til alle mænd, der altid vil være klar, hvis chancen skulle byde sig for lidt sommerhygge med partneren.

Få bløde kugler - Køb klunkevoksen her (sponsoreret link)

Shave Safe

https://imgix.seoghoer.dk/shave_safe_intim_barberskum.jpg

Har du problemer med røde knopper og skægpest efter barbering, så er denne unisex barberskum det bedste valg for dig. Den testvindende og anmelderroste Shave Safe barberskum er produceret i Danmark og kendt fra blandt andet Løvens Hule. Barberskumen er 100% fri for parfume, parabener og farvestoffer, hvilket gør den perfekt til intimbarbering.

Læs mere om Shave Safe her (sponsoreret link)

BlitzBlank hårfjerningscreme

https://imgix.seoghoer.dk/blitzblank_haarfjerningscreme.jpg

Skal du i gang med intimbarberingen og vil du gerne have fjernet det hele på én gang, så kan du med fordel kaste dig over hårfjerningscremen fra BlitzBlank. Den sørger for at du bliver fuldstændig glat, lækker og hårfri på alle de områder, som du ønsker. Du kan naturligvis også bruge den på dine intime områder.

Køb hårfjerningscremen fra BlitzBlank her (sponsoreret link)

Ladyshape Bikini Shaping

https://imgix.seoghoer.dk/ladyshape_bikini_shaping_2.jpg

Vil du have en intimfrisure, der er lidt anderledes end du plejer? Prøv den praktiske hjerte-skabelon, så du nemt og effektiv kan trimme kønsbehåringen til et lille hjerte. Der medfølger desuden to Ladyshape barberskrabere med aloe vera ekstrakt, så du er klar til at gå i gang med det samme. Nemmere og frækkere bliver det ikke.

Køb den frække hjerte-skabelon her (sponsoreret link)

Silikone glidecreme

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_silk_silikone_glidecreme.jpg

Vi slutter af med et godt råd til alle, der gerne vil have ekstra lækker hud, når de har været i gang med intimbarberingen. Hvis du smører de hårfri områder med en beskyttende og blødgørende silikone glidecreme, sørger du for at huden holder sig silkeblød i længere tid.

Køb silikone glidecreme fra Sinful her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold