Få masser af sex under sommersolen

Foto: Shutterstock

Bierne summer, solen skinner og sexlivet skal luftes på nye græsgange. Find din indre ekshibitionist frem og skift soveværelset ud med nye og sjove steder – under solens stråler

Har du lækkert sommerlingeri?

Sex på stranden

At dyrke sex på stranden er en romantisk og fræk fantasi for rigtig mange mennesker, og der er nok ikke den kvinde i verden, der ikke har sukket efter at rode rundt i sandet med Tom Cruise, som han gjorde det i Cocktail. Det er ikke sikkert, at du lige kan få fat i Tom Cruise eller andre Hollywoodstjerner for den sags skyld, men der er altid mulighed for at dyrke sex på stranden.

Vil du være på den sikre side, så tag på ferie og find en strand i Sydfrankrig eller Spanien, hvor det både er tilladt at være nøgen og dyrke sex. Har du ikke umiddelbare rejseplaner, men vil du alligevel gerne udleve din fantasi, så find en ubefolket strand i Danmark, f.eks. i Vestjylland, hvor strandene er brede og hvor der er rig mulighed for at gemme sig i klitterne. Medbring et par tæpper, så I både har noget at ligge på og noget, som I kan tage over jer, hvis det skulle blive nødvendigt med lidt diskretion. Vær desuden opmærksom på, at kønsdele og sand kan være en blandet fornøjelse. Af den grund kan det være en særdeles fornuftig idé at medbringe vådservietter, så I løbende kan fjerne det sand, der måtte komme i vejen for fornøjelserne.

Ligesom sand kan saltvand dog besværliggøre penetration, men er du velforberedt og har glidecremen med i tasken er du hjulpet godt på vej. Smør lidt glidecreme omkring kønsdelene inden I hopper i vandet – så går legen lidt lettere, selv om I befinder jer i saltvand. Det fede ved at dyrke sex i vandet er, at folk kan se jer, uden nødvendigvis at vide, hvad det er der sker med jeres kroppe fra navlen og ned. Det er frækt og eventyrligt – hvis altså han kan få erektion i det kolde vand.

Sex i baghaven

Det er næsten for nemt, men er du ny udi den ekshibitionistiske kunst, er baghaven det perfekte sted at starte. Her bestemmer du selv, hvor meget du skærmer af for naboerne og du har altid muligheden for at rende indendørs lynhurtigt.

I baghaven finder du oftest en græsplæne, og handler det bare om at være udendørs i den fri natur, er plænen måske det mest behagelige sted. De små græsstrå, såfremt plænen ikke er nyslået, kan kilde jeres kroppe blidt og dermed øge lysten. En anden mulighed er solsengen, hvor du kan slænge dig som en diva, mens din partner støder til og overrasker dig med en omgang intens oralsex efterfulgt af fræk sex. Er I en anelse vovede flytter I aktiviteterne til det sted i haven, hvor hækken er tyndest. Her er der ”risiko” for at naboen lurer på den anden side, og sætter I lyd på, er der i hvert fald chance for, at I tiltrækker opmærksomheden.

Når I knalder I baghaven, skal I naturligvis være opmærksomme på, at det kan ændre jeres forhold til naboerne, såfremt de på den ene eller den anden måde involveres i legen. Fordelen er til gengæld, at I rent faktisk ikke gør noget forkert, da det er jeres egen matrikel, I dyrker sex på.

Sex på legepladsen

Okay, det skal selvfølgelig allerførst nævnes, at alle erotiske foretagender skal ske efter legepladsens ”lukketid”. Legepladsen er først og fremmest et sted for børn, men når mørket falder på, og børnene er gået til køjs, kan man om ikke andet lade sig inspirere af legepladsens mange tilbud om aktiviteter. Tag en gyngetur sammen, gem jer i legehuset eller mærk suset i karrusellen. Brug de mange forskellige podier, som man ofte finder på de mere avancerede legepladser til at afprøve forskellige stillinger eller lad jer bare rive med af legen, og lad på den måde op til, hvad der efterfølgende skal ske bag nedrullede gardiner i jeres eget soveværelse.

Tager I sexaktiviteterne ud i et så offentligt rum som en legeplads, så sørg for at holde det så diskret som muligt, og ryd op efter jer selv. Dog anbefales det, at I kun bruger legepladsen til forspillet, således I ikke krænker nogen.

> Læs også: Her er de frækkeste ferieknald!

Sex på parkeringspladsen

Her er der rigtig mulighed for at lege gemmeleg mellem bilerne og snuppe en quickie op ad bagsmækken på din egen bil. Er I lidt mere private, kan I hoppe indendørs i bilen og slå jer løs på bagsædet. Ejeren til nabobilen kunne potentielt komme forbi, og det i sig selv kan være pirrende nok.

Befinder I jer på en rasteplads i motorvejskanten er der rig mulighed for at lade som om I holder pause, alt imens I faktisk er i gang med noget langt mere frækt. Mange parkeringspladser, ofte ved rastepladser, benyttes i øvrigt til ”tilfældige” sammenstød for singler der søger fræk og uforpligtende sex med en fremmed. Tør du? Så få gang i bilen og kom af sted.

Sex på altanen

Hvad gør du, hvis du ikke har en have? Så har du muligvis en altan, og også her er der lagt op til utallige seksuelle udskejelser. Altanen er som haven dit eget private udendørs rum, og du kan derfor tillade dig at gøre alle de private ting, som du nyder. Inklusiv sex. Sæt dig overskrævs på din partner ved terrassebordet og rid ham blidt. Naboerne på den anden side af gården vil blot tro, at I sidder og holder om hinanden. Læn dig ud over altanen og lad ham tage dig bagfra. Det ligner, at I nyder udsigten, men i virkeligheden er det hinanden i nyder.

På en altan er I virkelig tæt på jeres naboer, og I skal derfor være opmærksomme på, at I hurtigt kan komme til at dele rigtig meget med dem. På den anden side kan det være pirreligt i sig selv, når I skal forsøge at være musestille mens I dyrker sex i al offentlighed.

Sex i skoven

I skoven er der masser af dufte og lyde, og selv om der ikke er mennesker omkring jer, er I ikke alene. I vil helt sikkert blive overvåget af en ugle eller en and, og selv om de ikke sladrer, kan det være noget, som I lige skal komme overens med. Når det så er på plads, lægger skoven til gengæld op til en masse romantik og hed sex.

Det mest almindelige senarie er sex på picnictæppet. Det kan selv det mest konservative par komme frem til, men hvis I tænker lidt ud af boksen, kan I hurtigt finde masser af sjove remedier i skoven, som kan komme sexlivet til gode. Bænke og træstubbe giver jer mulighed for at komme op på et andet niveau og dermed udføre anderledes sexstillinger, end I kan klare på picnictæppet. Finder I et udkigstårn, den slags som oftest bruges til jagt eller af ornitologer, der spotter fugle, er det en oplagt mulighed for at knalde relativt privat, alt imens I nyder udsigten.

Skoven kan desuden være et rigtigt romantisk sted at opholde sig, når mørket falder på. I mange skove vil man kunne finde bålpladser og bivuakker, således man kan tilbringe en hel nat ude i den skønne natur. Er man lidt ekshibitionistisk anlagt, kan man passende finde et område, hvor der også er andre overnattende gæster – som måske endda har lyst til at være med i legen.

Her kan du møde andre naturelskere

Er du single, men vil du gerne møde andre mennesker, der sætter pris på sex i det fri, så kig forbi sexidetfri.dk. Her kan du møde ligesindede og tjekke et væld af destinationer i det danske land, som er oplagte til sex i det fri.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close