Få den op at stå sammen – på afstand

Foto: MEGA

I sidste uge bad statsministeren os alle om at stå sammen ved at holde afstand. Det har ikke gjort verden lettere for alle jer læsere af Det Frække, der mere end noget andet holder af intimitet og frække oplevelser.

Derfor har vi fundet 5 frække sager frem, som giver jer netop det, I har brug for. Intimitet på afstand.

We-Vibe Sync Parvibrator med Fjernbetjening og App - PRISVINDER

Måske kendte du allerede We-Vibe 4 Plus. Her er den prisvindende og forbedrede udgave.

Den har en endnu bedre pasform og er mere fleksibel, så den passer perfekt til den enkelte kvindekrop og stimulerer både G-punkt og klitoris samt penis under samleje.

Med denne sag kan I have sex, selv om i er isoleret i hver jeres del af verden. Den kan nemlig styres på selve vibratoren samt via fjernbetjening eller app.

Køb den her

 

We-Vibe Moxie Trussevibrator med Fjernbetjening og App

Det kan godt være, at I ikke skal se fysisk, men med denne lækre trussevibrator, kan I alligevel være tætte. Meget tætte. Når han bestemmer det, kan han ved hjælp af den smarte app, styre vibrationerne i hendes trusser.

Den er aldeles lydsvag og kan eksempelvis bruges, når hun står i kø for at købe gær eller toiletpapir.

Køb den her

 

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibratoræg

Et fjernbetjent vibratoræg er et must for ethvert par. Lad din partner tage kontrollen over din nydelse på sikker afstand. Den har en rækkevidde på 10 meter og er perfekt til pirrende parlege.

Det er desuden vandtæt.

Find det her hos Sinful

 

 

Baseks Fjernbetjent Vibrerende Analplug

Hvis I er lidt frækkere end de fleste, så bør I købe dette fjernbetjente vibrerende analplug. Her er rækkevidden i den meget sikre ende på op til 30 meter, og det glatte silikone føles ekstra godt bagi.

Køb det her

Sinful Force Opladelig Fjernbetjent Prostata Vibrator

Hvis du er en af de mænd, der nyder stimulation af prostata, så er denne vibrator noget ganske særligt og giver både nydelse til din prostata og dit mellemkød. Du kan lade din partner styre den på lang afstand, hvilket kan gøre oplevelsen ekstra pirrende.

Den er vandtæt og genopladelig.

Køb det her hos Sinful

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close