Det her tænker din partner på under sex

Foto: MEGA

Det kan godt være at du nyder sex med din kone eller kæreste. Og det kan også sagtens være, at hun nyder det lige så meget. Men chancen for, at det er dig, der er i hendes tanker imens, er faktisk mindre end det omvendte.

3 stk sexlegetøj kun kr. 200,-

Det antydes i al fald af en ganske vist ikke særligt videnskabelig undersøgelse, men dog en undersøgelse foretaget af de britiske datingfirma sauceydates.com.

For her fremgår det, at hele 62 procent af de adspurgte kvinder ofte fantaserer om en anden person, mens de har sex med deres partner.

For mændene gælder det kun cirka hver anden – altså 52 procent.

Oftest er det er berømthed, der er genstand for de forbudte tanker. De tre mest populære mænd i de britiske kvinders erotiske fantasier er Daniel Craig, Brad Pitt og Aidan Turner, som er henholdsvis 52, 56 og 36 år gamle. Sidstnævnte er kendt fra tv-serien ’Poldark'.

Der var også plads til den blot 26-årige Justin Bieber på listen, der også havde det tidligere fodboldikon David Beckham repræsenteret med sine 45 år.

Køb prisvindende glidecreme her

Og hvad så med mændene? Hvem havde de i tankerne, når de lå i intimt samkvem med deres partnere?

Her var det de tre sangerinder Katy Perry (35), Lady Gaga (34) og Rihanna (32), efterfulgt af Jennifer Aniston (51) og Rita Ora (29).

Men ikke kun kendte sangere og skuespillere var naturligvis i tankerne hos de to køn. Det var også svært ikke at fantasere om venner, kolleger, venners kærester og pornostjerner.

Og den måske allerværste: Tidligere sexpartnere som var særligt frække i sengen.

Halvdelen af kvinderne drømte sig væk til andre steder såsom en strand eller et hotel, mens de var sammen med deres partner, mens det kun var tilfældet for 35 procent af mændene i undersøgelsen.

Faktisk har en undersøgelse i det anerkendte tidsskrift Journal of Sexual Medicine vist, at halvdelen af alle kvinder fantaserer om sex med en fremmed, og hele 57 procent har tænkt frække tanker om at have sex med flere end tre på en gang, skriver den britiske avis Daily Star.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close