Det frække17. juni 2019

Derfor tænder du på håndværkersex

Sexolog analyserer sig frem til, hvad det egentlig lige er med fantasien om håndværkersex.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/handyman.jpg
 Foto: MEGA

Af Sara Skaarup, Femina

Han kommer ind ad døren, høj og firskåren, med et friskt smil og værktøjet i orden. Har du nogensinde fået besøg af sådan en håndværker og tænkt: Ku’ godt!, er du ikke alene. Mange kvinder finder nemlig tanken om at blive taget af en stor, stærk fremmed mand temmelig forførende. Den veltrænede håndværker, der kommer blot for at fikse noget i huset og smutter efter endt gerning, er et prima eksempel.

Her finder du den bedste vibrator ;-)

Også i virkeligheden kan man være heldig at møde både mænd og kvinder, der deler selvoplevede historier om mureren, blikkenslageren og maleren, der ankommer fløjtende i sin varevogn og et par timer senere har ordnet både reparationerne i huset og husets frue.

LÆS OGSÅ: Her er top-10 sexfantasier for mænd og kvinder

Håndværker-fantasien er dog mere myte end virkelighed. Der er ikke særlig mange, der oplever håndværker-sex. Håndværkere siger selv, at der går mange røverhistorier om det, men de fleste går igennem en hel karriere uden tilbud om noget som helst hanky-panky fra de kvindelige kunders side.

Googler man frække videoer, har ethvert pornosite med respekt for sig selv en sektion med muskelsvulmende arbejdsmænd – på engelsk craftsmen eller handymen – der ”lægger rør ind” hos enlige, villige kvinder.

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

Et forsigtigt bud på, hvorfor sex med mænd, der er håndværkere, er eftertragtet, handler om, at håndværkeren associeres med den sunde, ikke alt for komplicerede mand, der virkelig kan håndtere sit ”værktøj” ... ikke så meget snak, bare i gang.

For nogle årtier siden, da næsten alle mænd var håndværkere, var drømmen om at nedlægge en håndværker ikke populær i samme grad. I nutidens verden, hvor mange mænd arbejder enten i bløde humanistiske fag eller sidder ved en computer det meste af dagen, er der til gengæld en aura af noget originalt mandigt over de mænd, der stadig har et håndværksfag og bruger kroppen som del af jobbet.

Køb det dejligste lingeri her

Den mandlige pendant til drømmen om den store håndværker er måske den frække fantasi om den sexede sygeplejerske, der gør mere end at tage éns temperatur, eller måske stuepigen, der bøjer sig fremover og har glemt at tage trusser på – kvinder i servicerende, lidt underdanige roller og altså roller, de færreste kvinder ser sig i i dag. Fantasien om håndværker-sex er med andre ord en variant af drømmen og det nemme, uforpligtende knald, hvor rollerne er afgjort på forhånd – og nok mere ønsketænkning end virkelighed.

LÆS OGSÅ: Tænder du på tanken om gruppesex? Bare rolig, du er ikke alene!

I forhold til håndværker-sex kan man undre sig lidt over, at der ikke finder lidt mere håndværker-sex sted, nu der både findes håndværkere og kvinder, der ønsker det. Men det er der råd for: Kvinder kan angiveligt finde, hvad de søger, på hjemmesiden Dating.dk ved at oprette en profil og søge efter håndværkere til sex i lokalområdet.

Sara Skaarup er journalist og sexolog

Sponsoreret indhold