Det frække27. november 2021

Derfor skal du træne med kæresten

Fælles træning booster dit forhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tpgrfphotos185338.jpg
 FOTO: MEGA

Du har hørt det en million-milliard gange: Motion er godt for stort set hvadsomhelst - alt fra dit helbred til dit sexliv boostes af regelmæssig træning.

En sexpude gør velkendte stillinger nye og frække

Så du behøver ikke endnu en grund til at slæbe din laskede og tyndfede krop ned i fitten eller ud en løbetur i den grå decemberkulde.

Alligevel kan det være utroligt svært motivere sig selv til det, når sofaen og netflix med kæresten trækker tungt i dig.

Derfor giver vi dig nu en til særlig grund til at give den gas og gøre det med din kæreste.

Ny forskning peger nemlig på, at par, der træner sammen, bliver gladere for deres forhold.

Motionsvaner

Forskerne så nærmere på 95 unge amerikanere, primært kvinder, og deres motionsvaner og parforhold. Deltagerne førte også dagbog i to uger.

I løbet af perioden trænede deltagerne både med kæresten og alene eller med andre.

Resultaterne af deltagerne (og forskernes) anstrengelser viser, at de har et bedre humør under træningen og i løbet af dagen og generelt synes bedre om deres parforhold, når de gør det sammen end hver for sig.

[node:aller-poll]

Og hvad skyldes det så?

Well, ifølge er forklaringen, at man bliver gladere for sit forhold, fordi man er sammen om en aktivitet, som begge både kan lide og værdsætter, fx at holde sig sund og fit.

Træn bækkenbund og få bedre orgasmer

Og man bliver i bedre humør under træningen sammen med partneren, fordi man kan støtte hinanden følelsesmæssigt og socialt. Man hjælper hinanden med at øge motivation til at motionere.

Det sidste er ret afgørende, fordi man let kan droppe sin træning pga travlhed, stress og træthed - hvor man faktisk har endnu mere brug for træningen.

Når din kæreste også er din træningsmakker, kan I holde hinanden til ilden og samtidig få lidt ekstra kærestetid sammen. Det er win-win med win på.

Så træning med kæresten er et godt bud på et nytårsfortsæt.

Gør fællestræningen ekstra kinky: Prøv et fjernstyret vibratoræg

Studiet ser ikke nærmere på træningsformen. Fx fortæller den intet om, hvorvidt det er godt for forholdet, hvis din kæreste spytråber 'KOM SÅÅÅÅÅ! dig ind i ansigtet som Jakob Kjeldberg på steroider, når du forsøger at benche ti kilo, eller når den fælles yogaøvelse går i ged.

Også fællestræning kræver omsorg og humor:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Og så ikke et ord om træningsorgasmer. Dem kan du istedet læse om her:

Sponsoreret indhold