Det frække 15. april 2016

Når penis er for lille … øh, stor

Vi hører altid om hvordan vi kan gøre noget ved størrelsen, når penissen er for lille, men hvad hvis den er for stor?
(Foto: All Over Press)

Det er ikke størrelsen … det bedyrer vi kvinder konstant mænd med små tissemænd, men lige gyldigt hvor tit de selvtillidshungrende mænd hører disse ord, lige så meget tror de stadig at vi kvinder vil have store, svulmende penisser – jo større, jo bedre.

Indrømmet, det ser da frækt ud med sådan en stor stivert, meeen ét er at se, et andet er at rumme. For det kan godt give årsag til problemer hvis man skal ”gabe” over en pjort der er flere centimeter over gennemsnitsstørrelse både i ”højden og drøjden”.

Som altid har Bitten fra sexshop.dk fundet nogle spændende produkter, der kan være med til at gøre omgang med en lidt større udrustet mand lidt nemmere.

Håndjobbet
Altså handjobbet under forspillet er jo nok ikke det der skaber problemer. Om ikke andet kan du jo bruge begge hænder – så er den nok heller ikke større. Så forkæl ham bare efter alle kunstens regler, og nyd det selv i fulde drag.

Blowjobbet
Nu kan det jo hænde at du får lyst til at tage den store lækkerbisken i munden, men her kan de første problemer godt opstå.

Har du let til kvalme og opkastningsbevægelser, så glem alt om deep throat. Men du kan sagtens sutte og slikke på spids, skaft og kugler. Det er de færreste mænd der kan stå for en lækkersulten kvinde der med et kælent og indbydende blik slikker slikkepind – hans slikkepind, vel at mærke.

Skulle hans højeste ønske være et blowjob med deep throat, så køb ham en deep throat cup fra Tenga.

Når han skal ind i varmen   
Når først I så når til samlejet, så kan der virkelig opstå problemer. Hvad enten I har tænkt jer at boltre jer med den ene eller anden form – anal elle vaginal penetration – kan det give smerte ved indtrængning eller gener ved hver frem- og tilbagebevægelse, og det er ikke rart for nogen af jer.

[node:aller-related-content]

Varm op!
Start altid med et behageligt – gerne langt – forspil. Det er alfa og omega. Så du er godt ophidset – varm og våd. Hvis det ikke er nok, så brug glidecreme! Masser af glidecreme eller i hvert faldt rigeligt med glidecreme. Det tilfører fugt og forhindrer friktion.

På Sexshop.dk får du et stort udvalg af glidecremer.

Skift stilling!
I kan også afprøve et par forskellige stillinger af. Prøv f.eks. at ligge i ske, og lad ham trænge stille og roligt ind i dig. Han skal være forsigtig og rolig. Ingen hurtige bevægelser som kan komme til at gøre ondt og få dig til at miste lysten.

En anden stilling kan være dig oven på ham – han på ryggen, du siddende – så styrer du farten og hvor meget du vil have op.

Hvis I også vil eksperimentere analt – igen, brug glidecreme! Det er faktisk muligt at få glidecremer med bedøvende eller afslappende virkning. Eller du kan træne din anus op med forskellige størrelser buttplugs inden du inviterer ham indenfor.

Find anal glidecreme med afslappende virkning og sæt til optræning af din anus med flere størrelser buttplugs på Sexshop.dk.

Må I få en stor oplevelse ud af det – begge to!

Sponsoreret indhold