Det frække19. november 2017

Derfor kan du ikke performe i sengen, når du har drukket

De fleste mænd har sværere ved at levere varen, når de er fulde. Læs mere om dit problem her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fuld_sex.jpg
 Foto: All Over

Du har stået og savlet over hende hele aftenen, og med et lykketræf større end kroaten Frane Selak, der har overlevet en togulykke, et flystyrt, en busulykke, to bileksplosioner, at bliver kørt ned a fen bybus og at blive kørt ud over en klippeskrænt, er det lykkedes dig at få hende med hjem.

Men da du så endelig vil vise hende hele din omfattende frimærkesamling, kan du ikke rigtig få siderne op. Din alkoholpromille er fremskreden, og det hele ender med at falde til jorden, mens du mest af alt har lyst til at kaste dig ud fra Rundetårn.

PROBLEMER MED KONSISTENSEN? PRØV EN PENIS SLEEVE (sponsoreret link)

Alkohol øger lysten, men svækker evnen, sagde allerede Shakespeare, og i Storbritannien taler man om en ’Whiskey dick’.

Det gør interessen for at have sex stor, men for mandens vedkommende er alkohol ikke ligefrem nogen gave til hverken ham selv eller sexpartneren.

Helt konkret er problemet, at alkoholindtaget spiller ind på blodtilførslen til penis. Blodkarrene i sjoveren skal nemlig lukkes op, så blodet kan flyde til i rigelige mængder og så i øvrigt lukke af igen, så blodet bliver der.

Men netop der går det galt. For alkoholen forhindrer blodårerne i at lukke af, hvilket resulterer i, at blodet løber fra igen, og konsistensen af penis bliver som en død fugleunge.

EN PENISRING KAN HJÆLPE MED AT HODLE REJSNINGEN (sponsoreret link)

Det er dog ikke muligt at sige, hvor meget alkohol, der gør forskellen. For det er naturligvis individuelt, siger lægen Daniel Robertson til avisen Daily Star.

- Det giver sig selv, at der er en fin skillelinje mellem to whiskyer og otte whiskyer. Undersøgelser har vist, at ædru mænd får rejsning hurtigere end fulde mænd. Og at nogle fulde mænd slet ikke får rejsning.

- Ophidselsen kan godt være større i starten, men blodtilførslen vil ofte være reduceret. Mænd bør i det hele taget holde sig på de 14 anbefalede genstande per uge eller derunder.

DU KAN OGSÅ KLONE DIN PENIS OG BRUGE DEN I STEDET, NÅR DU HAR DRUKKET FOR MEGET (sponsoreret link)

Han oplyser desuden, at alkoholen også udløser en depressive tilstand efter den først eufori samt en mindsket lyst. Det kan også være med til at dæmpe sexlysten og påvirke orgasmens kvalitet.

- Men hvis du drikker det hele på en enkelt aften, så kunne det føre til problemer senere på aftenen, lyder det fra Daniel Robertson.

Sponsoreret indhold