Det frække2. februar 2018

Derfor er sex sundt når det er DEN tid på måneden

Det er slet ikke så dumt at have sex, når du har menstruation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/menses_0.jpg

Rigtig mange kvinder har det svært med sex, når det er den tid på måneden. For dem er sex under menstruationen et no-go. Også selv om mange af de selv samme kvinder faktisk er meget liderlige i perioden.

Men at gøre det på trods af de besværligheder, det medfører, er faktisk ikke nogen dum ide. For der er faktisk noget gavnligt ved det, hvis man ser bort fra alle de andre positive ting, sex medfører.

Eksperter fra Michigan University mener dermed at have konkluderet, at orgasmer hjælper blodet til at passere hurtigere igennem kroppen. Det sker, fordi livmoderen trækker sig sammen, hvorefter væsker bliver presset ud og bevæger sig med større hastighed end ellers.

Har du prøvet en økologisk menstruationskop? (sponsoreret link)

- Selv om der ikke er foretaget undersøgelser om det, så er det sandsynligt, at menstruationsblodet i livmoderen bliver presset ud under orgasmen, siger universitetets Dr. Dee Fenner ifølge den britiske avis Daily Mail.

Det burde i teorien betyde, at du vil få mindre tid med eventuelle kramper forårsaget af menstruationen.

Disse snorløse tamponer er formet efter kroppen (sponsoreret link)

Og det betyder, at du i princippet kan forkorte den tid, du ellers ville menstruere med 1-2 dage.

Ligeledes udløser kroppen belønningshormonerne oxytocin og dopamin, der også er med til at afhjælpe smerter, hvilket nedsætter behovet for hovedpinepiller.

Har du nogensinde hørt om slikkelapper? (sponsoreret link)

Det kan desuden være medvirkende til at bringe jer tættere sammen i en periode, hvor der måske er lagt op til mindre intimt samvær, og hvor der tilmed kan være hormonelle spændinger, som udløser skænderier.

Hollandske forskere er også nået frem til, at seksuel ophidselse overvinder den naturlige følelse af at blive frastødt. Det betyder i praksis, at når først du er i gang, så bør det ikke fylde noget videre i hovedet mere.

Sponsoreret indhold