Fem ting en kvinde gør, når hun ved hun skal knalde

Foto: All Over

Måske har I datet et par gange – eller I har chattet frækt over Tinder eller Facebook. Og i aften er der ingen tvivl om, hvad der er på tapetet.

Det står bøjet i neon med meterhøje blokbogstaver, at I skal knalde.

Det er med andre ord ikke et tilfælde, at I ender mellem lagener, før dagen eller natten er omme.

SE TILBUD PÅ KONDOMER HER

Men mens det for mange fyre blot er en formsag, der ikke skiller sig nævneværdigt ud fra en hvilken som helst anden arbejdsopgave som at sætte en hylde op eller køre bilen ind i vaskehallen, så er kvinder langt mere grundige i deres forberedelser. Både fysisk og mentalt.

Når en kvinde ved, at hun skal have sex, er der med meget stor sandsynlighed disse punkter at sætte flueben ud for:

  1. Måske vigtigst af alt skal situationen forneden ordnes. Uanset om hun foretrækker at være helt glat eller har en ’favoritfrisure’ søger hun for, at det ser ud, så hun føler sig ren og lækker. Hun vil muligvis også afstemme det med hans ønsker, hvis ellers der er blevet chattet om den slags forinden.
  2. Lige så vigtigt er gavepapiret. Du kan være ret sikker på, at hun enten har fundet sit lækreste lingeri frem eller måske endda købt noget nyt. Det er næppe det mest slutty i skabet, men derimod noget hun føler sig lækker og eksklusiv i. Måske er det hele pakken med hofteholdere og strømper.
  3. Hvis hun er den ikke blot fornuftige type, men også typen, der ikke overlader noget til tilfældighederne, så har hun også forberedt sig på anden vis. Hun har nemlig sørget for at lægge nogle kondomer ned i håndtasken, hvis han nu skulle have glemt dem. Og det har han nok. Blandt andet fordi han ikke tror, at hun har knaldet med en tiendedel så mange fyre, som tilfældet er.
  4. Skriver til en veninde. Hun er nødt til at dele sine bekymringer med en anden. Hun vil bekræftes i, at han er lækker nok, eller at han i det mindste er værdig. Hun har egentlig truffet sin beslutning, men det føles lettere, når der er opbakning fra bedsteveninden.
  5. Går lidt i panik. Måske føler hun ikke helt, at han er den rette. Måske føler hun sig ikke helt lækker nok. Vil han tænde på hende? Gør hun det godt nok? Hvad nu hvis han er en pruster eller slet ikke kan få den op at stå? Hvad nu hvis man slet ikke passer sammen seksuelt, eller han har sære lyster?
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close