Det frække31. marts 2023

Christina Aguilera sælger nu glidecreme

Den Grammy-vindenyde sangerinde er stifter og frontfigur i nyt brand for seksuel wellness
we
Christina og veninderne kører den ind med glidecreme.
 Foto: HelloPlayground.com

Spar 40 procent i Sinfuls frække forårsudsalg

42-årige Christina Aguilera ved åbenbart what a girls wants, og det er glidecreme.

Den lille sangerinde med den store stemme føjer sig nu til listen af kendisser og kvindelige iværksættere, der er gået ind i branchen for seksuel wellness.

Sammen med medstifterne Catherine Magee Chief Product Officer Sandy Vukovic samt sexperten Emily Morse lancerer hun Playground og dets fire forskellige glidecremer.

Og det er selvfølgelig ikke bare glidecreme, der ligger skam en hel filosofi bag de vandbaserede hjælpemidler. Om firmaet skriver de:

'Et brand for seksuel wellness til den nye generation, der laver innovative sunde intimitetsprodukter, som forbedrer kvinders seksuelle nydelse og sundhed.'

Sexet legetøjsbox til det legesyge par

Den Grammyvindende popstjerne har sjældent lagt låg på sin seksualitet, så på den måde giver hendes involvering i Playground god mening:

'Hun har altid brugt sin stemme til at ændre på fortællingen om den kvindelige seksualitet, som det hedder i pressemeddelelsen fra firmaet, hvor hun er citeret for følgende:

- Jeg fortsætter med at opfordre kvinder til at føle sig styrkede (empowered), samtidig med at de ejer hver eneste del af sig selv, og til at behandle seksuel sundhed som en del af deres almindelige selvplejerutine. Kategorien er i vid udstrækning blevet drevet af en manddomineret forretningsmodel, med få produkter designet fra begyndelsen til kvindespecifikke seksuelle nydelses- og sundhedsbehov.

De fire glidecremer stimulerer angiveligt lysten (ekstrakter fra planterne ashwagandha og horny goat weed) samt fermenteret bambus, ligesom de plejer den sarte hud og er meget drøje i brug.

En flaske med 109 ml koster 25 dollars, cirka 170 kroner.

Hos Sinful kan du købe deres egen økologiske vandbaserede glidecreme Kærlig - 200 ml for 169 kroner. Det er dog uden de stimulerende ekstrakter.

Herhjemme er nye brands indenfor seksuel wellness som Klub Venus, Sitre, Peech og XO alle med kvinder i front og med et mere eller mindre udtalt feministisk perspektiv.

Sponsoreret indhold