Det frække25. september 2023

Charlotte og Callum har hver sin sexdukke - og en enorm legetøjssamling

Dukkerne hedder Dee og Enrique...
Charlotte og Callum - og Enrique.
Charlotte og Callum - og Enrique.
 Foto: twitter.com/babychar17

Det begyndte uskyldigt - eller i hvert fald som en næsten næstekærlig og omsorgsfuld handling, som mange par kan lære noget af:

Efter fire år have 23-årige havde ikke lige så meget lyst til sex som sin 28-årige kæreste Callum. Derfor købte de en sexdukke, så Callum kunne få sin lyst styret med dukken Dee.

Her er Sinfuls største dildoer

Så tog fanden ved det britiske par.

Ikke nok med at de nu har, hvad de selv kalder 'Den største samling af bizart sexlegetøj i Storbritannien,' de har også erhvervet Enrique, en mande-sexdukke i fuld størrelse til Charlotte.

- Callum havde sin egen dukke, så det var kun rimeligt, at jeg også fik en, udtaler Charlotte om sit nyeste legetøj.

- Dee ligner mig meget, så jeg ville vælge en, der ligner Callum. Vi elsker at gå på opdagelse med vores dukker, men har udvidet yderligere og har en imponerende samling af sexlegetøj.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-19/chaaaa.png
Den største samling af bizart legetøj i UK...
 Foto: instagram.com/babychar17_

Fans

Ja, som du nok kan regne ud, så er den gigantiske og bizarre samling også at betragte som investeringer og arbejdsredskaber, idet parret og især Charlotte lever af at underholde sig selv og liderlige fans på Only Fans.

De er fx villige vinder il scener med unikke ting som en majskolbedildo og en nisseformet buttplug. Angiveligt tjener parre op til 800.000 kroner på en måned på den leg.

God pris: Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Carmen Sexdukke

Parret har lagt 100.000 kroner for deres studiet i baghaven.

- Vi byggede atelieret i bunden af vores have, fordi vi simpelthen ikke havde plads til alt vores legetøj i vores hus længere, siger Charlotte. Det er også rart at holde arbejdet adskilt fra huset - nu kan vi gå på arbejde.

- Vi bruger dukkerne til arbejde, de sidder i studiet, indtil vi skal filme. Når vi filmer, vælger vi tøj baseret på videoens tema. Hver dag er forskellig - det afhænger af, om vi optager videoer på bestilling eller post til sociale medier.

Køb bizar tentakeldildo

Især den pink og grønne tentakeldildo til 4000 kroner har været en pengemaskine.

- Vi nyder det, og pengene er gode, er Charlottes givetvis fornuftige dom over det.

- Vi kan nu leve det liv, vi drømmer om, og det er alt sammen takket være Dee, Enrique og vores samling af skørt legetøj, siger Charlotte.

Og Callum tilføjer:

- Jeg er glad for, at vi har fundet en niche, og de penge, vi har tjent på nogle få stykker silikone, er vanvittige.

Sponsoreret indhold