Det frække 14. juni 2019

Byt roller for en dag og lad dig dominere

De klassiske kønsroller har manden som den dominante. Men hvorfor ikke bytte om på stereotyperne, og lade kvinden være den dominerende for en gangs skyld?
Foto: Shutterstock

Tænk dig om engang… Hvordan tror du det ville være, at gå en hel dag og være pinligt bevidst omkring din penis? Mere end i forvejen altså? Sådan er det, når man ifører sig et kyskedsbælte (sponsoreret link). Den ultimative form for dominans, hvor det virkelig er kvinden, der har overhånden. Her gælder det om at lade sig underkaste totalt til ens dominatrix, hvis man vil være sikker på, at det ikke kommer til at gå ud over en…

Prøv at oplev, hvordan det vil være at bære et kyskhedsbælte en hel dag, hvor du er tvunget til afholdenhed, ligemeget hvor meget hun tirrer, pirrer og driller dig til det absolut yderste. Der er ingenting, du kan gøre udover at vente på, at hun giver dig lov til at få det ydmygende bur af igen. Tænk over, hvordan det må føles når først bæltet bliver spændt op, og du endelig får lov til at kaste dig over hende. Ikke dårligt, vel?

En anderledes form for nydelse

Om du så rent faktisk får lov til at kaste dig over hende er ikke sikkert, men en ting er derimod helt sikkert. Du vil opleve en form for seksuel ophidselse, der er helt anderledes end den, du er vant til, når det er dig, der dominerer hende. Du vil opleve, hvordan det føles at blive ydmyget og samtidig være pinligt bevidst omkring din penis på en og samme tid. Du vil ende med at tigge og bede om at få lov til at blive sluppet fri fra kyskhedsburet, fordi du ikke kan holde din egen ophidselse tilbage længere. Men det er ikke op til dig at bestemme. Hvad der skal ske med dig ligger 100% i din dominatrix’ hænder. Så det gælder om at kunne adlyde ordrerne, der bliver givet, ellers kan det jo ende med ikke at blive helt så fornøjeligt for dig.

Hvis du nu ikke opfører dig lige præcis efter din dominatrix’ ordre, kan det være, at du bliver smidt i buret (sponsoreret link) i stedet…

Ej, så galt går det nok ikke, men det er helt op til jer at finde ud af, hvordan jeres pirrende dominansleg skal udforme sig. Hvem der skal have magten må I finde ud af i fællesskab, men at bytte om på rollerne kan kun anbefales.

Sponsoreret indhold