Det frække 29. april

Billy tjener 10.000 om måneden på sine... sure sokker

Istedet for at vaske sine sure sokker pakker Billy dem i en lufttæt pose og sender dem til fodfetichister verden over
FOTO: twitter.com/billyjoegrayy

Dine sokker er blevet sure efter en lang dag, så de ender i vaskekurven. Der oser de, til du ikke har flere rene, og så der skal vaskes. En af hverdagens kedelige rutiner.

Bedst i test: Her er det mest effektive sexlegetøj i Danmark

Du kunne også gøre som briten Billy-Joe Gray, der i stedet sender sine godt brugte hvide strømper til fodfetichistiske mænd, som tænder på den særlige hørm af sure sokker.

Sokkerne bliver selvfølgelig sendt i en lufttæt pose, så de beholder den eftertragtede duft, som fans sætter næsen op efter.

10.000

Den lille geschæft giver 25-årige Billy omkring 10.000 om måneden, som er mere end nok til at dække udgifterne til nye strømper. 

- Jeg har faste kunder, som køber brugte sokker hele tiden, Jeg går til fintess for dem og har måske stømperne på i en til tre dage. 

Her finder du udstyret til dine fetichlege

Særlige ønsker

Den 25-årige mand får op til 250 kroner for et par, som han har på i mindst en dag. Særlig duftønsker, der stammer fra diverse kropssekræter, leverer Billy også mod ekstrabetaling.

Billys kunder er mestendels homoseksuelle mænd, men han har selv en kvindelig kæreste, der hjælper ham med det logistiske.

Selvfølgelig sælger Billy-Ray også sine brugte underhakkere og sit ditto sexlegetøj, som han pusherr via videoer og fotos på twitter, tiktok, instagram og onlyfans.

- Måske løber jeg en tur med sokkerne på og pakker dem i en ziplock og derfter i en en diskret indpakning - hvis nu kunden bor hjemme hos sin mor og far eller med sin mand eller kone… siger Rau, der oplyser, at især amerikanere er vilde med hvide Nike-sokker.

Nogle beder ham om at spytte eller komme i sokkerne. Men det koster selvfølgelig ekstra. De betaler også gerne for at se ham lege med sin numse eller store diller.

Dansk verdensnyhed: Sexlegetøj i genbrugsplast

- Jeg er meget åben overfor folks seksuelle ønsker. Jeg støtter hvad som helst, siger BillyRay, der oplevede, at fodfetichismen virkelig fik ben af gå på under coronanedlukningerne.

Sponsoreret indhold