B&B-dag: Vidste du det om blowjobs?

Foto: All Over

Tillykke! I dag er det Bøf & Blowjob Dag. Den dag på året, hvor manden har krav på en stor bøf og et blowjob fra sin udkårne. Eller krav og krav. På samme måde som en kvinde har fortjent blomster, kys og chokolade på Valentinsdag - som i øvrigt fandt sted for præcis en måned siden.

Hvis du ikke allerede har sendt artiklen til din partner, så få det lige gjort, før vi går videre, så ingen risikerer at glemme, hvilken dag på året det er.

Vi har før givet dig tip til det gode blowjob - se bare her ...

Men nu skal det altså handle om ting, du måske ikke vidste om blowjobs.

Her er den perfekte hårelastik, når ...

1. Det latinske ord for et blowjob er fellatio. Det kommer af verbet fellāre – at suge. Og ja, de gamle romere dyrkede det flittigt. Der var dog stor forskel på, om man var giver eller modtager. Slaver og lavt rangerende kvinder var nede på knæ, mens soldater og mænd af status kun tog imod.

2. Autofellatio er til gengæld ordet, når en mand formår at tage sig selv i munden.

3. Ifølge myten var selveste kejserinde Cleopatra fantastisk til blowjobs. Angiveligt skulle hun have taget mere end 1000 mænd i munden under et egyptisk orgie. Det skal vi dog ikke kunne verificere.

4. Også de gamle grækere holdt af mundsex, som man dengang kaldte 'at spille på fløjte' - på græsk forstås. Dengang var det ikke onormalt, at to som udgangspunkt heteroseksuelle mænd gav hinanden blowjobs. Oftest en yngre og en ældre mand.

Autoblow - maskinen til dig uden en partner på dagen

5. I legenden om Osiris, der bliver dræbt og hugget i stykker af sin bror, bliver atter genoplivet af sin søster, der også er hans kone. Hun samler stykkerne, men kan ikke finde hans penis og laver en af ler, som hun sætter på ham og 'puster liv' i ham igen ved at give ham et blowjob. Sig ikke, at historierne var kedelige dengang.

6. Ja, det har betydning for din nydelse, hvad han har spist. For eksempel oplever nogle kvinder, at asparges kan ødelægge oplevelsen, mens det helt generelt gør smagen sødere og bedre, hvis han indtager meget frugt. Kød, alkohol og mejeriprodukter skulle i øvrigt gøre smagen værre.

Sinful glidecreme med jordbærsmag

7. En teskefuld sæd indeholder cirka fem kalorier. Så det er næppe et blowjob eller tos skyld, hvis du er utilfreds med din vægt.

8. Undersøgelser har vist, at en mands penis opnår sin absolut mest imponerende størrelse under et blowjob.

Skins kondomer med smag

9. Sæden kommer ud af penis med en hastighed på cirka 45 kilometer i timen. Det står dig herefter frit for at omtale den 'Knallert 45.'

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close