Barbara Zatler: Syg hjem fra USA

– Der er ikke noget sikkerhedsnet i USA, så jeg ville bare hjem til familie og venner, siger Barbara Zatler efter ulykken i Hollywood

– Der er ikke noget sikkerhedsnet i USA, så jeg ville bare hjem til familie og venner, siger Barbara Zatler efter ulykken i Hollywood

Foto: Thomas Laursen

For få uger siden var SE og HØR med, da labre 29-årige Barbara Zatler pakkede kufferten for at gøre karriere i USA, men kun tre uger senere bliver de selvsamme kufferter pakket ud igen i den danske kulde.

- Jeg har sgu fundet ud af, at Danmark er et ret godt land, fortæller Barbara galgenhumoristisk om problemerne, der begyndte med et trafikuheld næsten lige efter ankomsten til Hollywood.

På vej til en fest i selveste Playboy Mansion blev den danske playmate involveret i et bilsammenstød og har efterfølgende haft problemer med hjernerystelse og manglende hukommelse.

- Jeg blev sgu lidt negativ på det hele, mens jeg bare lå i sengen og havde det skidt. Efter sådan en ulykke vil man bare hjem, hvor man er tryg.

Hjem til venner og familie, fortæller Barbara, som nu ikke har opgivet USA af den grund.Den 29-årige skønhed lader sig ikke slå ud af modgangen og er aktuel som babe i adskillige magasiner i foråret (Foto: Christian Thøgersen).

- Jeg bliver bare hjemme og må så tage over, når jeg skal arbejde og indspille film.

Men lige nu skal jeg bare blive frisk. Det går den rigtige vej, men jeg bliver stadig svimmel og får det dårligt på grund af en hjernerystelse, fortæller baben, som også herhjemme har nok at se til i løbet af foråret som model i en lang række magasiner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close