Det frække11. august 2018

Androidbrugere har sværere ved at finde kærligheden

Det er åbenbart ikke altid lykken at være ejer af en telefon med styresystemet Android
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daarligt_forhold_1.jpg
 Foto: All Over

Det handler ikke kun om, hvordan du ser ud. Eller hvor sød du er. Det handler faktisk heller ikke kun om, hvad du arbejder med, eller om du har kæledyr og er god mod børn.

For også de gadgets, du køber, har en betydning for dit kærligheds- og sexliv.

SUPERTILBUD: 3 stykker legetøj for kr. 200,- (sponsoreret link)

Således viser en amerikansk undersøgelse foretaget af Decluttr, som er en virksomhed, der hjælper folk med at sælge brugt elektronisk udstyr, at der er stor forskel på, hvordan du bliver opfattet som kommende partner – alt efter om du bruger en Android-telefon eller en iPhone.

For undersøgelsen blandt 1.500 singler viste, at 70 procent af singlerne foretrak at date en person, der brugte iPhone sammenlignet med en telefon, hvor styresystemet var Android som eksempelvis Samsung eller Huawei.

Det gav angiveligt et bedre indtryk på første date.

KØB DET LÆKRESTE LINGERI HER (sponsoreret link)

Interessant var det også, at dit eget valg af telefon påvirker din opfattelse af andre. Eksempelvis anførte kun 65 procent af iPhone-brugerne, at de ville være klar til at gå på en date med en person, der brugte Android. Så kan man jo diskutere, om de resterende 35 procent er overfladiske.

Det tilsvarende tal blandt Androibrugerne var endnu mere fordomsfuldt. Her ville kun 53 procent være klar på en date med en iPhone-bruger.

Men uanset styresystem og mærke var der fællestræk for alle ejere af mobiltelefoner. Eksempelvis mente mere end en tredjedel, at det var problematisk, hvis datens telefon havde sprækker i glasset. Det sender åbenbart et signal om, at man ikke har styr på økonomien, og at man ikke passer nok på sig selv.

Helt generelt var kvinder mere ligeglade med ødelagte skærme end mænd, men de erkendte dog, at en tiltrækkeligt gammel telefon tændte dem af.

Sponsoreret indhold