Det frække15. maj 2018

9 scenarier du bare ikke magter i sengen

Her er ni scenarier, du meget gerne vil slippe for i sengen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_daarligt_forhold.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke let at være mand. Men der er trods alt grænser for, hvor tåbelige ting det er tilladt en mand at foreslå i dobbeltsengen

Om mænd egentlig er dummere end kvinder, er ganske vist et af de spørgsmål, vi bare må lade stå åbent. Men hvad der derimod er hævet over enhver tvivl er, at mænd oftere end kvinder lider af en total mangel på empati og situationsfornemmelse.

Vi har derfor fundet 9 scener, som desværre ikke er helt usandsynlige. Men andre ord …

9 scenarier du bare ikke magter i ægtesengen

1.Når han siger ’Skat, jeg synes, vi skal overveje et åbent forhold’.

2. Når han siger, at du ligner din søster. Men at han tænder mere på dig, fordi du er 'lavere og sådan lidt mere erotisk buttet i det'.

Køb et frækt kostume her (sponsoreret link)

3. Når han omtaler sig selv i tredje person og i øvrigt kalder sig selv ’Kong Knald’.

4. Når han har siddet i 20 minutter og gloet på sin telefon uden at skænke dig det mindste opmærksomhed og så ud af det blå bare springer på dig og prøver at knalde (sponsoreret link) dit ben.

5. Når han har bladret i din ’Fifty Shades’-bog og tror, at det bare er verdens frækkeste ide med en omgang bindelege og let spanking, hvorefter han dukker op i sine sokker og underdrenge med tørresnoren fra haven og en dejskraber.

Find i stedet noget ordentligt udstyr til bindelegene her (sponsoreret link)

6. Når du efter at have set en tåreperser, fortæller ham, at du er inderligt bange for at miste ham, og han falder i søvn, efter du to gange uden respons har bedt ham holde om dig.

7. Når du tager ham i at se på sig selv i spejlet, mens han tager dig bagfra.

8. Når du vågner ved, at sengen ryster, og du tager ham i at ligge under dynen med sin mobiltelefon tændt, mens der kører en scene med en bekymrende ung thailandsk gadepige i lyserøde netstrømper, der med et ligegyldigt ansigtsudtryk bliver ordnet af en blegfed amerikaner.

9. Når han lige efter akten spørger, om han ikke må forære dig nogle nye bryster i fødselsdagsgave.

Straf ham med denne her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold