9 gode grunde til at knalde når du har mens

Foto: All Over

For en del kvinder er det et ultimativt tabu. At have sex, når man har menstruation. Og i visse dele af verden er det ligeledes et stort problem for mænd, der kvinden i denne periode anses for at være uren.

Har I prøvet 'Slikkelapper'? :-D (sponsoreret link)

Men går man rent videnskabeligt til værks, og da vi her på Det Frække ønsker, at I derude har mest muligt sex, så vil vi slå et slag for, at der er masser af fordele ved at have sex under menstruationen.

Klart nedsat risiko for uønskede graviditeter. Det er ganske vis muligt at blive gravid under menstruationen, da sædcellerne i princippet kan overleve i flere dage. Men det kræver, at kvinden har meget tidlig ægløsning og har eksempelvis en mentruationscyklus på blot 21 dage. Men selv her er risikoen meget lille.

Her er den økologiske menstruationskop (sponsoreret link)

Virker smertestillende. Hvis ellers manden kan sit kram og er i stand til at give kvinden orgasmer, så virker disse smertestillende og vil sandsynligvis lette eventuelle kramper i underlivet i forbindelse med menstruationen. Behøver vi at sige, at det også er noget rarere end at tage et par Panodiler?

Ligeledes virker sex også positivt på humøret, da der udskilles glædeshormoner i form af endorfiner.

Lyt til kroppen. Rigtigt mange kvinder oplever, at de er ekstra liderlige i denne periode, og hvorfor ikke give kroppen, hvad kroppen vil have?

Naturlig smørelse. Den behøver vi ikke at gå i detaljer med, vel?

Det afkorter menstruationsperioden. At have sex i denne periode giver endnu en fordel. For faktisk giver sammentrækningerne i livmoderen, når du får orgasme, blodet til at komme hurtigere ud. Og har du jævnligt sex under menstruationen, så kan kvinden afkorte blødningstiden med en til to dage.

Sinful stimulerende orgasmegel - prøv den her (sponsoreret link)

Så kan han lære det. Kvinden er vant til at få en hans væsker i sig og på sig. Måske er der en større overordnet retfærdighed i, at det også går den anden vej.

Det er bare blod. Det er ikke ligefrem en farlig substans, der som grønt Alienblod ætser hans manddom bort. Det er aldeles ufarligt, så tag det nu med ro.

Intimiteten. I en periode, hvor kvinden måske er i særligt dårligt humør, kan det være skidt for parforholdet ikke at finde fysisk sammen. Så at have sex i netop denne periode kan skabe meget bedre stemning mellem jer og mere nærhed. Sex nedsætter beviseligt mængden af skænderier, utilfredshed og brok. Hos jer begge.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close