10 ting ved kvinder, der er et turnoff for mænd

Foto: All Over

Lad os starte med det måske mest overraskende. Hvis du er kvinde og gerne vil tiltrække en fyr fra arbejdet eller et hvilket som helst andet sted, så skal du ikke tale om sex.

Det er i hvert fald på top 10-listen over de ting, en kvinde absolut ikke bør gøre, hvis hun skal være attraktiv i mænd øjne ifølge en undersøgelse foretaget af Yours Clothing.

Her er det lækre Fifty Shades-legetøj

Hun må dog hellere tale om sex end om vejret, der ligger som en klar nummer et over turnoffs. Så næste gang, du vil på date, så drop enhver overfladisk snak om vinterens kulde eller den skyfri himmel, og om hvordan du glæder dig til forårets komme.

Faktisk er mænd virkelig kræsne, når det gælder samtaleemner. Du bør nemlig ifølge undersøgelsen også undgå religion og politik.

Til gengæld er der en del uklarhed over, hvorvidt de gamle gentlemandyder bør overholdes eller ej. For i undersøgelsen melder mændene ud, at det er usexet, hvis en kvinde lader manden betale regningen. Men til gengæld er det også usexet, hvis hun insisterer på at betale for præcis det, hun har spist og drukket.

Find de bedste tilbud på frækt legetøj

De ti værste turnoffs for mænd

1. Taler om vejret

2. Manden skal betale for hele måltidet

3. Vil have en date på en vild natklub

4. At I begge betaler for præcis det, I spiste

5. Taler om religion

6. Gør ikke noget særligt ud af at blive klar til en date

7. Taler om politik

8. Bruger det meste af dagen på at blive klar til en date

9. Vælger en romantisk komedie

10. Taler om sex

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close