Det frække7. oktober 2017

8 måder du IKKE skal slikke hende på

Når det gælder oralsex, kan du enten sende hende i himmelen eller i helvede. Gør det nu rigtigt for hendes og din egen skyld
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cunnilingus2_0.jpg
 Foto: All Over

Oralsex deler vandene for mange kvinder.

Desværre mest fordi en del kvinder på et eller flere ttidspunkter i deres liv kommer ud for mænd, der vitterligt ikke aner, hvad de laver. Som har umådeligt svært ved at mærke efter, hvad hun har lyst til, og hvordan det skal gribes an.

Disse kvinder risikerer helt at miste lysten til oralsex for altid, hvilket både er synd for hende, for dig og for hendes kommende sexpartnere (men dem er du nok ligeglad med).

Den britiske avis Metro har spurgt sine kvindelige læsere om, hvad der er allerværst, når de modtager oralsex fra en mand. Se bare her.

  1. Lad være med at gnide den, som om du er den næste super-dj på natklubben.
  2. Det handler ikke om at gøre det hurtigt. Det tror mange, det gør. Det handler derimod om at det skal være intenst og om at vise opmærksomhed over for reaktionerne og området. Jeg er nødt til at sige det åbenlyse, at der ikke må bruges tænder og ikke for meget tunge. Det er et følsomt område, og du skal finde de rette steder. For meget flad tunge er bare kedeligt og vil ikke løse opgaven.
  3. Jeg hader, når de skynder sig. Og lad være med bare at dykke lige ned i det med 100 kilometer i timen. Tag det roligt, kys mine inderlår og min mave.
  4. Jeg vil ikke høre nogen, der bliver ved med at spørge, om det er okay. Altså, ti stille og gør, hvad du burde gøre og lyt efter, om jeg kan lide det eller ej.
  5. Når de tænker, det er en god ide at puste ind i skeden? Altså hvorfor? Jeg sværger, at næsten alle fyre, jeg har været sammen med, har forsøgt at gøre det. SE HER HVORFOR DU ALDRIG MÅ GØRE DET.
  6. Når de har slikket alt andet end din klit i 20 minutter, og du faker så meget, at du fortjener en Oscar.
  7. Når fyre tror, at den der alfabet-ting, hvor du slikker a, b. c med tungen, rent faktisk virker. Nej, det er bare sjusket.
  8. Når du er lige ved at være der, men de så skifter rytme.

Bedste oralsex? Denne her lille sag er svensk, god og lækker

Hvor meget ved du om hendes mest intime dele? Tag den lille mis-quiz her.

Sponsoreret indhold