Det frække1. februar 2016

Advarsel: Denne slags sex kan slå dig ihjel på en halv time

Her er de farligste former for sex her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caution_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

De færreste af os tænker på sex som noget farligt. I hvert fald ikke på det fysiske plan. Men mange af os har alligevel prøvet at komme til skade under sex.

Der er dog stor forskel på, hvor galt det kan gå, og som en lille forbrugeroplysning bringer vi dig her lidt info om, hvad du skal passe allermest på. Og det er en særlig form af oralsex udført på en kvinde.

Undgå alle farer! Brug sexlegetøj fra Sinful.dk

Et dødeligt pust
Således er der ikke meget, der er mere farligt end på kraftig vis at puste luft ind i kvindens skede. Og bliver det gjort særligt uheldigt, kan det rent faktisk slå kvinden ihjel på en halv time.

For hvis luften ikke får mulighed for at slippe ud gennem samme åbning, kan kvinden dø af luftembolisme, hvilket i praksis betyder, at der kan opstå en blodprop som følge af, at der trænger luft ind i en blodåre. Og hvis denne blodprop sætter sig det forkerte sted, kan det medføre et dødeligt slagtilfælde.

Vi skal dog være ærlige at sige, at det ikke er en døds- eller indlæggelsesårsag, som ligger på hospitalernes top-10.

[node:aller-related-content]

Pas på brækket penis
For mænd er den farligste position, når kvinden rider ham. Det er ganske vist ikke potentielt fatalt, men det er sådan, de fleste penisser brækker. Helt præcis halvdelen, vurderes det af brasilianske forskere.

Du kan også vælge at få mest muligt ud af din penis (bogstaveligt talt) - hvis du tør

Det sker, når kvinden rider på en måde, så penis smutter ud og derved rammer forkert med al kvindens vægt ovenpå og ulidelige smerter til følge, som langt overgår selv den værste mandeinfluenza

Den altid populære doggy style er i øvrigt ansvarlig for 29 procent af de frygtede penisfrakturer.

Sponsoreret indhold