7 ting du aldrig bør tage op efter sex

Foto: All Over

Så ligger I der ved siden af hinanden. Stadig med høj puls og dunkende underliv. Det er nu, I har alle chancer for at finde hinanden.

Men så kommer spørgsmålet, der dræber stemningen totalt, og som ødelægger resten af dagen.

Hvilket? Det kan du se forneden. Læs og forstå, at det her er ...

7 ting du aldrig bør tage op efter sex

1. Spørg aldrig: ’Hvor har du lært det?’ Det kan kun føre noget dumt med sig, når hun fortæller, hvordan hun blev lært op som en anden Anastasia Steele af sin evigt liderlige, erfarne og veludrustede ekskæreste til at blive den superelskerinde, hun er i dag. Hvis du alligevel insisterer på at gøre det, så sørg for at have en spand stående ved sengekanten eller hurtig adgang til toilettet, så du kan tømme dit maveindhold lige så hurtigt, som hun kan sige hans navn.

3 stykker sexlegetøj til kun kr, 200,- hos Sinful

2. Undlad i samme forbindelse at spørge, om det er den største, hun har fået. Det er det ikke. Enten er hun nødt til at lyve, og du kan godt se på hende, når hun venter lidt for længe med at svare. Alternativt fortæller hun sandheden, hvorefter du kommer til at ligge nøgen i fosterstilling med et tomt blik resten af dagen.

3. Det sidste, du skal gøre, er at tage en tidligere konflikt op igen. Måske tænker du, at det rensede alt dårligt imellem jer, men hvis du et minut efter akten siger ’Nå, er du så færdig med at være urimelig/hidsig/dum’, så kan du godt regne med, at han/hun ikke byder på en anden runde.

4. Lad være med at kommentere din partners præstation med mindre, du fortæller, at det var fantastisk. At føle sig sammenlignet med andre er ganske enkelt ikke fedt. Ikke blot fordi, du føler dig meget nøgen og udstillet i situationen, men også fordi du skal forholde dig til, at den person, du netop har haft sex med i sit hoved ligger og tænker på sine tidligere sexpartnere.

5. Lad i samme ombæring være med at bede om feedback med mindre du er så overbevist om, at det har været den anden persons bedste knald nogensinde. Det er ikke sikkert, at du kan lide, det du får at vide.

6. egynd under ingen omstændigheder at lufte en snak om kønssygdomme. Det kan sende stemningen helt ned på nulpunktet. Dels begynder du at bekymre dig om, hvorvidt partneren måske kan have noget. Og samtidig skal du nu leve med at føle dig under mistanke for at være en potentiel smittefare. Usexet? Helt vildt.

7. Det er heller ikke tidspunktet nævne noget om, at du måske synes, at din partner godt kunne bruge lidt mere tid i træningscenteret eller en ekstra tur med barbermaskinen. Hvis du ikke har noget virkelig godt at sige om din partners krop, så lad helt være med at sige noget.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close